Exmilenka Ďuricu Gabriela sa nechce zmieriť s rozsudkom súdu: Obvinenie zo sfalšovania

Celá kauza sa poriadne zamotáva! Bratislavčanka Gabriela Š. (28) vstúpila do verejného povedomia tým, že niekoľko mesiacov ťahala po ...
  • Zdroj: agš

Celá kauza sa poriadne zamotáva! Bratislavčanka Gabriela Š. (28) vstúpila do verejného povedomia tým, že niekoľko mesiacov ťahala po súdoch bývalého futbalistu Jána Ďuricu (42).

Ako sa nám podarilo zistiť, to však prokurátor už zamietol. Vyčíta v ňom nasledujúce: „Samotné listinné dôkazy, ako aj výsluch znalca, ktorý navyše vykonáva svoju prax v Českej republike, nepostačujú na vydanie uznesenia o vznesení obvinenia.“

Čo chystá?

Gabriela má na toto rozhodnutie prokurátora svoj názor a pripravuje ďalšie kroky. „Zamietol to len na základe chýbajúcich výsluchov obvinených. Ďurica s jeho doktorom dokladali na súd sfalšovanú zdravotnú dokumentáciu, čo znamená, že definitívne dokonali trestný čin. Máme znalcov, ktorí písomne potvrdzujú sfalšovanú dokumentáciu Jána Ďuricu,“ stojí si pevne za svojím Gabriela. Zdá sa preto, že celá kauza ešte nie je stále na konci.

Pôjde na výsluch

Nový Čas oslovil aj samotného Ďuricu, no ten nás odkázal na právnika. Rovnako tak urobil aj spomínaný urológ Blaško.

„Prokurátor to zrušil a rozsudok je právoplatný. To, čo tvrdí ona, je absolútne vylúčené. Nebudeme sa k tomu ďalej vyjadrovať pred výsluchom, ktorý musí dr. Blaško ešte len absolvovať. Čo sa týka obvinenia, prokurátor trvá na neopodstatnenosti a nezákonnosti. Je to absolútny výmysel obvodného oddelenia OČTK Bratislava II,“ povedal právny zástupca Jána Ďuricu a Milana Blaška Jozef Obert.

Na archívnej snímke staršia sestra Vlada Dzurillu pri hrobe hokejistu.
Sestra našej legendy posiela rázny odkaz: Hanbím sa, ľuďom vonku to neukazujem! Zobraziť článok

Jeho slová zdupľoval lekár Blaško. „Dokumentácia určite nebola sfalšovaná,“ zdôraznil urológ cez právnika.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});