Exmilenka Ďuricu Gabriela sa nechce zmieriť s rozsudkom súdu: Obvinenie zo sfalšovania

Celá kauza sa poriadne zamotáva! Bratislavčanka Gabriela Š. (28) vstúpila do verejného povedomia tým, že niekoľko mesiacov ťahala po ...
  • Zdroj: agš

Celá kauza sa poriadne zamotáva! Bratislavčanka Gabriela Š. (28) vstúpila do verejného povedomia tým, že niekoľko mesiacov ťahala po súdoch bývalého futbalistu Jána Ďuricu (42).

Dôvod? Tvrdila, že ju nakazil vírusom HPV, za čo chcela od hviezdneho bývalého reprezentanta vysúdiť 300-tisíc eur. No tak ako na okresnom súde, aj na krajskom súde nepochodila. Ba čo viac, podľa nariadenia súdu by sa mala úspešnému hráčovi ospravedlniť. Podľa jej slov to však neurobí a, naopak, chystá ďalšie kroky.

FOTOGALÉRIA: Ján Ďurica a Gabriela

Gabriela si stojí za svojím a tvrdí, že sa s rozsudkom Krajského súdu (KS) v Trnave určite nezmieri. Súčasťou právoplatného rozsudku bola aj povinnosť v podobe oficiálneho ospravedlnenia sa v našom denníku, no Gabriela to kategoricky odmieta.

„KS v Trnave rozhodol predčasne, nepočkal ani na ukončenie vyšetrovania. Jednoducho sa zbavili spisu, pričom je jasné, že Ďurica mal sfalšovanú zdravotnú dokumentáciu. Vyšetrovateľ už Ďuricu aj jeho doktora, urológa Milana Blaška obvinil,“ uviedla Gabriela, ktorá v tejto veci bola vypovedať na polícii a podala trestné oznámenie.

Výčitky prokurátora

Vyšetrovateľ proti Ďuricovi a spomínanému lekárovi už vzniesol obvinenie. „Za spáchanie úmyselného prečinu podľa paragrafu 375 Trestného zákona: Poškodzovanie cudzích práv v jedinečnom súbehu s úmyselným prečinom - falšovanie a vyhotovenie nepravdivej zdravotnej dokumentácie podľa paragrafu 351,“ píše sa v obvinení.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});