Nečakané stretnutie v Neapole: Hamšík a Maradona dohadovali biznis!

V talianskom Neapole azda neexistuje obyvateľ, ktorému by nič nehovorili priezviská Maradona a Hamšík. Na tamojšej futbalovej scéne zanechali ...
  • Zdroj: Instagram/@richardhamsik

V talianskom Neapole azda neexistuje obyvateľ, ktorému by nič nehovorili priezviská Maradona a Hamšík. Na tamojšej futbalovej scéne zanechali nositelia tých dvoch známych mien nezmazateľnú stopu.

Jeho odpoveď prekvapila. Stretol sa totiž so synom ikonického argentínskeho futbalistu Diega Maradonu. „Účelom mojej cesty do Neapola tentokrát nebol futbal. V Neapole sme mali dohodnuté pracovné stretnutia a jedno z nich sme mali aj s Diegom juniorom, nakoľko sa poznáme. Samozrejme sme sa bavili aj o futbale v Neapole. Taktiež jeho a Markovom trénerstve. Primárne sme ale debatovali o biznise,“ prezradil pre Šport24.sk Richard Hamšík.

KTO JE DIEGO MARADON JUNIOR

Diego Armando Maradona Jr. rodený Diego Armando Sinagra sa narodil v Neapole v Taliansku. Bol výsledkom mimomanželskej aféry medzi Maradonom a mladou miestnou ženou menom Cristiana Sinagra. Vychovávala ho matka. 

V roku 1993 bol Neapolským súdom legálne uznaný ako Maradonov syn, v dôsledku čoho získal priezvisko svojho otca. Napriek tomu svojho prirodzeného otca stretol až v roku 2003 na golfovom turnaji vo Fiuggi. Až v roku 2007 Maradona podľa talianskej tlače verejne uznal Diega Jr. za svojho syna.

Na snímke Patrik Koch (Slovensko) chytá puk do rukavice v prípravnom hokejovom zápase pred generálkou na svetový šampionát Slovensko - Rakúsko.
Skvelá správa pre náš hokej: Ďalší Slovák debutoval v NHL! Zobraziť článok

Belasí chcú krásny zelený trávnik
Slovan hľadá trávnikára na inzerát: Odpadnete z platu, aký ponúka! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});