Ďurica spomína na nepríjemný moment: Prišiel mladý Kucka a zatienil ma, haj**l jeden!

Vek sa zastaviť nedá! V sezóne 2017/2018 sa slovenská enkláva v tureckom Trabzonspore rozšírila až na štyroch futbalistov. Okrem Jána ...
  • Zdroj: TASR

Vek sa zastaviť nedá! V sezóne 2017/2018 sa slovenská enkláva v tureckom Trabzonspore rozšírila až na štyroch futbalistov. Okrem Jána Ďuricu (42) v tíme hviezdili aj jeho mladší kolegovia z reprezentácie Juraj Kucka, Matúš Bero a Tomáš Hubočan.

Bývalý reprezentant našiel šťastie po boku missky.
Exfutbalista Ďurica a misska Kačurová: Ďalšie výročie, ale čo svadba? Zobraziť článok

„Kuco sa stal okamžite hviezdou tímu. Zatienil ma, haj**l jeden. Ale nie, veľmi som sa tešil, že sa naša enkláva rozšírila a do šatne zapadol bez problémov. Štyria Slováci v jednom tureckom tíme boli anomáliou, v ktorej mal prsty Karol Csontó a aj tréner Yanal. Turkovi sa páčila slovenská nátura. Pracovitosť a ochota podradiť sa tímovému úspechu,“ napísal ďalej v knihe Ďurica, ktorý si však presne v tom čase začal uvedomovať, že jeho profesionálna futbalová kariéra sa pomaly blíži ku koncu.

„Moju druhú sezónu v Turecku do veľkej miery ovplyvnili zranenia. Ich početnosť mi jasne naznačovala, že profesionálna kariéra sa pomaly blíži ku koncu. Nemal som pocit, že nestíham. Telo ale začínalo vykazovať známky opotrebenia. Cítil som, že potrebujem oddych,“ dodal Ďurica, ktorého natrhnutá šľacha v ramene odstavila do konca jesennej časti danej sezóny. Po dvoch rokoch strávených v Turecku čakala na Ďuricu už iba jedna zastávka. Posledný klub, za ktorý hral, bola v ročníku 2018/2019 Dukla Praha. V roku 2019 Ďurica definitívne ukončil svoju bohatú futbalovú kariéru.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});