Exfutbalista Ďurica a misska Kačurová: Ďalšie výročie, ale čo svadba?

Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (41) si život užíva naplno, aj keď má momentálne na krku niekoľko nepríjemností. Primárne ho ...

Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (41) si život užíva naplno, aj keď má momentálne na krku niekoľko nepríjemností. Primárne ho dobieha kauza s bývalou milenkou Gabrielou z Bratislavy, ktorá ho žalovala za šírenie pohlavnej choroby. Aj napriek tomu si však nájde čas na to, aby so svojou súčasnou partnerkou Dianou Kačurovou oslávil vzťahové jubileum.

Fotogaléria

Ďurica je spolu s Kačurovou totiž už viac ako 4 roky, o čom cez víkend informoval samotný exfutbalista na sociálnych sieťach. „Už 4 roky spolu na jednej lodi. Krásne výročie,“ napísal ako komentár pod fotografiou, na ktorej sa spoločne usmieva s Kačurovou na obede vo Viedni.

Dobrá nálada mu nechýbala aj napriek tomu, že sa takmer rok na Okresnom súde v Dunajskej Strede ťahalo pojednávanie medzi ním a temperamentnou brunetkou z Bratislavy.

V aprílovom rozsudku súd zamietol žalobu žalobkyne v celom rozsahu, napriek tomu však Ďurica ešte vyhraté ani zďaleka nemá!

Rozsudok totiž nebol právoplatný, pričom sklamaná exmilenka vytiahla nové trestné stíhanie - tentokrát v podobe údajného falšovania zdravotnej dokumentácie spojenej s touto kauzou.

Aj keď sa medzi Jánom a Dianou vyvinula pevná a dôverná väzba, či sa dočkáme ich svadby, ostáva záhadou...

Dvojica vždy pôsobila ako dokonalý pár, samotná Kačurová v minulosti priznala, že v pláne mali spolu okrem svadby aj spoločne si založiť rodinu. „Svadba bude možno v lete. Chceme to netradične pri mori, možno to bude Chorvátsko, keďže to je nám obom srdcu blízke. Plánujeme si určite založiť aj rodinu, ale nechávame to všetko prirodzene plynúť," rozplývala sa Kačurová v decembri minulého roka v rozhovore pre Život.

Nový Čas oslovil pár s otázkou presunu termínu sobáša, ani jeden z nich však nereagoval.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});