Senzačná správa obletela svet: Michael Schumacher sa má ukázať na verejnosti!

Legendárny nemecký pilot F1 Michael Schumacher (55) sa má podľa zistení talianskych novín ukázať širšiemu publiku. Bolo by to prvýkrát ...
  • Zdroj: Northfoto

Legendárny nemecký pilot F1 Michael Schumacher (55) sa má podľa zistení talianskych novín ukázať širšiemu publiku. Bolo by to prvýkrát od nešťastnej nehody v roku 2013.

Tento rok sa Gina Schumacherová a Iain Bethke zosobášia a na svadbe sa má podľa Corriere della Sera objaviť aj legendárny pilot F1. Informáciu o svadbe Schumacherovej dcéry začiatkom januára priniesol magazín Bunte. Neskôr Gina správy potvrdila. Svadba sa uskutoční na ostrove Malorka, kde Schumacherovci vlastnia luxusnú vilu s rozľahlým pozemkom.

Podľa zistení talianskych novín vybrala rodina túto lokalitu preto, aby sa Michael mohol zúčastniť obradu. Rezidencia je prispôsobená jeho aktuálnemu zdravotnému stavu a navyše tam má aj stráviť letné mesiace. Zvyšok roka sa zdržiava pri Ženevskom jazere vo Švajčiarsku.

Taliansky denník svoje informácie opiera o to, že rodina Schumacherovcov si už objednala profesionálnu bezpečnostnú firmu, ktorá bude chrániť okolie vily. To naznačuje účasť Michaela na svadbe, ktorého budú môcť vidieť hostia. Zvedaví fanúšikovia budú mať nateraz smolu, pretože nehnuteľnosť i pozemok budú prísne strážené.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});