Senzačná správa obletela svet: Michael Schumacher sa má ukázať na verejnosti!

Legendárny nemecký pilot F1 Michael Schumacher (55) sa má podľa zistení talianskych novín ukázať širšiemu publiku. Bolo by to prvýkrát ...
  • Zdroj: Northfoto

Legendárny nemecký pilot F1 Michael Schumacher (55) sa má podľa zistení talianskych novín ukázať širšiemu publiku. Bolo by to prvýkrát od nešťastnej nehody v roku 2013.

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Fanúšikovia na tieto správy čakali dlhé roky. Okolo zdravotného stavu nemeckého jazdca sa dekádu vedú rôzne špekulácie. Rodina jeho súkromný život prísne stráži. Prístup k pretekárovi má len pár najbližších. To sa má definitívne zmeniť.

Za zmienku ešte stojí pripomenúť, že pred pár dňami vypustil prekvapujúce informácie o stave Schumachera jeho priateľ Johny Herbert. „Počul som, že Michael sedí pri stole a večeria,“ povedal Herbert pre britský denník Daily Mail. Ale navyše doplnil, že nevie, či sú jeho informácie pravdivé.

„Od rodiny som toho veľa nepočul a je to pochopiteľné. To však bolo vždy súčasťou Michaelovho a ich rodinného spôsobu, ako udržiavať všetko prísne tajné. Ľudia by radi vedeli, všetci by sme radi počuli, že jeho zdravie sa zlepšuje. Myslím si, že súčasné veda príde s niečím, čo nám snáď vráti Michaela, ktorého sme všetci poznali,“ dodal Herbert.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});