Tenisová legenda nechala fanúšikov v slzách: Šokujúca tlačovka!

Britský tenista Andy Murray (36) podstúpil v roku 2018 operáciu bedrového kĺbu a do tela mu bol vložený kovový implantát.

Britský tenista Andy Murray (36) podstúpil v roku 2018 operáciu bedrového kĺbu a do tela mu bol vložený kovový implantát.

Fotogaléria

Napriek zložitým zdravotným komplikáciám nastúpil na Australian Open, kde však v prvom kole podľahol Argentínčanovi Tomasovi Martinovi Etcheverrymu (24) výsledkom 3:0 na sety.

Po zápase nasledovala tlačová konferencia, po ktorej neostalo suché ani jedno oko tenisových fanúšikov.

Alexander Zverev vyzval v súboji o postup do finála Caspera Ruuda.
Tenisová hviezda sa postaví pred súd: Ublíženie na zdraví? Zobraziť článok

"Je to rozhodne možnosť, že toto je posledný raz, čo som tu hral. Áno, myslím si, že pravdepodobne áno, a to z dôvodu, ako sa zápas vyvíjal.

Neviem. Keď hráte zápas, tak sa pokúšate kontrolovať svoje emócie, sústrediť sa na body a všetko okolo. Keď sa ocitnete jeden bod od konca, neveríte, že k tomu došlo tak rýchlo," povedal britský tenista.

Na snímke nový tréner reprezentácie SR v malom futbale Peter Barnišin.
Nový reprezentačný tréner Slovenska: Chcem s tímom uspieť na európskom šampionáte! Zobraziť článok

"V porovnaní so zápasmi, ktoré som tu hral minulý rok, ide o kompletné opozitum, čo sa týka behania po ihrisku. Želal som si zapojiť viac aj hľadisko. Som skrátka sklamaný zo spôsobu, akým som hral. Náročný, náročný spôsob, ako skončiť," dodal Murray.

Róbert Záruba.
Ďalší dvaja Slováci na ceste do KHL: TOTO už o niečom svedčí, tvrdí Záruba Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});