Ronaldo drie ako kôň: Takto sa pripravuje na megasúboj s Messim!

Je nezničiteľný? Začiatkom februára oslávi 39. narodeniny. Ešte stále stačí s parou. Aj vďaka perfektnej životospráve sa Cristiano Ronaldo ...
  • Zdroj: Instagram/@cristiano

Je nezničiteľný? Začiatkom februára oslávi 39. narodeniny. Ešte stále stačí s parou. Aj vďaka perfektnej životospráve sa Cristiano Ronaldo udržiava v kondícii, akú nemajú ani jeho mladší futbaloví kolegovia. Veď ako inak by mohol byť najlepším strelcom sveta, keď za uplynulý rok nasúkal 54 gólov.

FOTOGALÉRIA: Takto sa pripravuje Ronaldo na megasúboj s Messim!

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty si nič nezľahčuje ani vo vyššom veku. Práve naopak. Hoci je v saudskoarabskej lige do polovice februára prestávka kvôli Ázijskému a Africkému poháru, Portugalčan neustále pracuje na svojej dokonale vyšportovanej postave.

Na svoj Instagram pridal video, ktoré ho zachytáva počas tvrdého drilu v posilňovni pod vedením jeho osobného trénera. Nie je za tým iba príprava na tohtoročný štart ligy. Ešte predtým sa uskutoční zápas, ktorý je pre Portugalčana otázkou vysokej prestíže a s veľkou pravdepodobnosťou už podobnú konfrontáciu nezažije.

Prvý februárový deň nastúpi v Rijáde jeho Al-Nassr v súboji proti Interu Miami na čele s argentínskym majstrom sveta Lionelom Messim. Klub americkej Major League Soccer bude v tom čase na predsezónnom turné po arabskom polostrove a Hongkongu. Ronaldov klub čaká v závere januára výjazd do Číny, kde odohrá dva zápasy. Vstupenky na ne sa vypredali v priebehu pár hodín.

Mbappé a Kane mali v roku 2023 na konte zhodne 52 gólov.
Ani Mbappé, ani Kane! Kto nastrieľal v roku 2023 najviac gólov? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});