Fernando Alonso: Nový rok, nový look!

Žiadala sa mu vraj nejaká zmena. A tak sa španielsky pilot Formuly 1 a tímu Aston Martin Fernando Alonso aj vo veku 42 rokov rozhodol ...

Žiadala sa mu vraj nejaká zmena. A tak sa španielsky pilot Formuly 1 a tímu Aston Martin Fernando Alonso aj vo veku 42 rokov rozhodol zmeniť imidž. A tak privíta nový rok 2024 novým vzhľadom.

Fotogaléria

Dvojnásobný majster sveta zažil v efjednotke po návrate do tejto konkurencie jednu z parádnych sezón! Španiel sa v končiacom sa roku 2023 v už spomínanom „úctyhodnom“ veku 42 rokov dokázal postaviť na pódium osemkrát. S tým je na jednej strane veľmi spokojný, no vraj kdesi vnútri cíti, že ešte má rezervy.

Jazdec tímu Aston Martin samozrejme využíva krátku prestávku vo Formule 1 na dobitie energie nielen tréningom. Na sociálnych sieťach zverejnil fotografiu, ktorá vznikla krátko po jeho krátkom pobyte u dvorného kaderníka. A tak španielsky sympaťák privíta nový rok novým lookom. Najväčšou zmenou je výrazne skrátený účes.

Nový imidž Fernanda Alonsa si môžete pozrieť TU.

Ralfa Schumachera nehoda brata Michaela poznačila.
Desivé slová Schumacherovho brata Ralfa: Nič nie je ako predtým! Zobraziť článok

Alonso už viackrát hovoril o svojom odchode do dôchodku, no zatiaľ nevie, ako dlho bude súťažiť, isté je, že na štartovom rošte bude v roku 2024 ako jazdec jedného z Aston Martinov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});