Desivé slová Schumacherovho brata Ralfa: Nič nie je ako predtým!

Priznal, že mu veľmi chýba! Ralf Schumacher (48), mladší brat sedemnásobného majstra sveta formuly 1 povedal pre nemecký denník Bild, ...
  • Zdroj: Nortfoto

Priznal, že mu veľmi chýba! Ralf Schumacher (48), mladší brat sedemnásobného majstra sveta formuly 1 povedal pre nemecký denník Bild, že mu Michael Schumacher (54) chýba.

FOTOGALÉRIA: Ralf Schumacher

„Chýba mi môj Michael z vtedajšej doby,“ povedal bývalý pilot F1 Ralf. O dva dni to bude presne 10 rokov, čo sa Michael vážne zranil počas lyžovačky vo francúzskom stredisku Méribel. Odvtedy sa neukázal na verejnosti a o jeho zdravotnom stave vedia iba najbližší.

Takmer 25 rokov tvorili Michael a Willi Weber nerozlučný pár.
Schumiho exmanažér Willi Weber: Vzdal som sa nádeje, že Michaela ešte uvidím Zobraziť článok

Schumacher si pri páde na neupravenej časti zjazdovky vážne poranil mozog. V nemocnici v Grenoble bol dlhé obdobie v umelom spánku, tu bojoval o život. Neskôr ho previezli do Švajčiarska.

Cora zarába vlastným telom.
Cora Schumacherová išla s pravdou von! Tu je dôvod, prečo ju syn nechce vidieť Zobraziť článok

„Život je niekedy nespravodlivý. Michael mal v živote často šťastie, potom ale prišla tragická nehoda. Vďaka bohu sa dalo pomôcť modernou medecínou všeličo urobiť, ale napriek tomu, už nič nie je ako predtým,“ dodal Michaelov mladší brat, ktorý tiež dodržal rodinnú dohodu a podrobnosti o stave Michaela neprezradil. „Za seba môžem povedať, že jeho úraz bol aj pre mňa škaredý a drastický zážitok,“ uzavrel víťaz šiestich Veľkých cien F1.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});