David Hrnčár oslavuje góly ako hviezda PSG: Nevyšla mu kópia Mbappého

Nedopadlo to podľa očakávania! Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie David Hrnčár (26) zvykne oslavovať góly v štýle francúzskeho ...
  • Zdroj: instagram/skbeveren

Nedopadlo to podľa očakávania! Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie David Hrnčár (26) zvykne oslavovať góly v štýle francúzskeho kanoniera Kyliana Mbappého (24).

Pravda, lôpt v sieti súpera je v podaní nášho futbalistu násobne menej, emócia však ostáva rovnaká. Pravý obranca belgického Beverenu ju ukázal proti Oostende (2:0).

FOTOGALÉRIA: David Hrnčár

Po góle v návale radosti kopíroval rituál hviezdy Paris St. Germain - beh k fanúšikom s rozprestrenými rukami a triumfálna šmýkačka na kolenách. Ľahšia prvá časť sa verne podobala originálu, no nadstavba už nedopadla tak presvedčivo.

„Trávnik nebol suchý, lebo pršalo. Napriek tomu sa mi na ňom nečakane zadrhli kolená a prevrátil som sa na chrbát. Hneď som si zaspomínal na staré časy. Už sa mi to stalo počas pôsobenia v Zlatých Moravciach, keď sme hrali proti Dunajskej Strede,“ priznal David pre Nový Čas.

Beverenu vlani unikol postup do najvyššej súťaže o jediný bod. Cieľ vrátiť sa medzi elitu má pred sebou klub aj v tomto ročníku. Hrnčár je po letnom prestupe z bratislavského Slovana jeho pevnou súčasťou. Beveren má po polovici sezóny zo siedmeho miesta na lídra šesťbodovú stratu. „Ideme za postupom. Bodové rozdiely sú malé, sme stále na dostrel, čo je dôležité.“

Vianoce a záver roka strávi s priateľkou na Slovensku. Už začiatkom januára sa vrátia do Belgicka. „Od leta sme neboli doma, tešíme sa na najbližších. Darčeky mám nakúpené. Už iba odohrať sobotňajší zápas a na druhý deň vyrážame autom,“ dodal Hrnčár.

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st..
Tréner Vlado Weiss po prehre zúri: Ide ma roztrhnúť! Opustí Slovan kľúčový hráč? Zobraziť článok

Futbalisti Slovana si na svojho súpera vo vyraďovacej fáze musia počkať do pondelka.
Pred žrebom play off o osemfinále EKL: Atraktívny Ajax ale aj známe Maccabi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});