Tomáš Tatar po prvom góle v sezóne: Verím, že sa to rozbehne

Konečne! Hokejový útočník Tomáš Tatar (33) sa dočkal prvého zásahu v drese Colorada, kde pôsobí od septembra tohto roka. Na svoj prvý ...
  • Zdroj: Twitter/Avalanche

Konečne! Hokejový útočník Tomáš Tatar (33) sa dočkal prvého zásahu v drese Colorada, kde pôsobí od septembra tohto roka. Na svoj prvý gól v novom prostredí musel čakať dlhých 26 stretnutí, čo boli najdlhšie strelecké suchoty v jeho kariére.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Tatar

Denníku Nový Čas po víťaznom súboji s Calgary 6:5 prezradil, že góly na jeho konte by mohli začať pribúdať.

Tomáš Tatar (vľavo) sa dočkal, strelil prvý gól v sezóne.
Nekonečné čakanie sa skončilo: Tatar strelil po 7 mesiacoch v NHL gól Zobraziť článok

Skúsený slovenský reprezentant Tomáš Tatar prišiel do Colorada pred sezónou z New Jersey, kde odohral predošlé dve sezóny. V novom prostredí však nedostáva toľko priestoru na ľade, a to bol aj dôvod, prečo na premiérový zásah v drese Lavín čakal až dlhých 26 zápasov.

Tomáš Tatar sa naposledy predstavil v slovenskom národnom drese na MS 2022.
Tatar dostal krvavý darček: Na narodeniny si želal gól, prišlo však nepríjemné zranenie Zobraziť článok

„Som rád, že mi to tam padlo. Mal som aj v zápasoch predtým niekoľko šancí, ale keďže trávim na ľade menej času, tak nie je ľahké strieľať góly. Verím však, že sa to teraz rozbehne a pribudnú aj ďalšie zásahy,“ povedal pre náš denník po víťaznom súboji s Calgary. Tatar sa dokázal presadiť v 19. minúte, keď si nakorčuľoval medzi kruhy a skóroval po prihrávke Rossa Coltona spoza bránky. Bol to v tomto ročníku jeho deviaty bod, doposiaľ mal na konte osem asistencií.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});