Hororová chvíľa na Veľkej cene Las Vegas! Talentovaný mladík skončil po tvrdom náraze v nemocnici

Tuhla krv v žilách! Pilot stajne McLaren Lando Norris (24) nebude na premiérovú Veľkú cenu v Las Vegas spomínať zrovna v tom najlepšom. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Tuhla krv v žilách! Pilot stajne McLaren Lando Norris (24) nebude na premiérovú Veľkú cenu v Las Vegas spomínať zrovna v tom najlepšom. Počas štvrtého kola mal totiž nepríjemnú nehodu, po ktorej sa na chvíľu zastavil čas. Otraseného Brita museli okamžite previezť do nemocnice.

FOTOGALÉRIA: Talentovaný mladík skončil po tvrdom náraze v nemocnici

Talentovaný mladík patrí medzi najjagavejšie hviezdy „efjednotky" a očakáva sa, že v najbližších sezónach bude bojovať o majstrovský titul. Svoje vysoké kvality už neraz dokázal, no za klobúk si určite nedá výkon na trati v americkom meste hriechu.

Hneď v úvode pretekov Norris nezvládol kontrolu nad svojím monopostom a zadnou časťou auta tvrdo narazil do betónovej steny. Bolo jasné, že ďalej už určite nebude pokračovať, ale v tom momente všetci mysleli len na jeho zdravotný stav. 

Holandský pretekár Max Verstappen zvíťazil na historicky prvej Veľkej cene Las Vegas.
Veľa súbojov a zábava! Max Verstappen zvíťazil v Las Vegas Zobraziť článok

Po pár sekundách, ktoré pripadali ako večnosť, sa našťastie ozval do tímovej vysielačky a všetkých upokojil. Vzhľadom na vážnosť nehody bol však ihneď prevezený do najbližšej nemocnice, kde absolvoval nevyhnutné vyšetrenia.

Tie podľa najnovších informácii dopadli výborne, a tak bol rodák z Bristolu prepustený domov. „Je to nešťastný koniec nášho víkendu v Las Vegas. Toto nie je spôsob, akým sme chceli ukončiť tieto preteky. Veľká vďaka patrí lekárskemu personálu za to, že ma skontroloval. A taktiež aj tímu za prácu, ktorú teraz musia vynaložiť, aby opravili auto," uviedol 24-ročný pretekár na margo svojej smolnej kolízie pre agentúru DPA.

Max Verstappen sa v Belgicku radoval z ôsmej výhry v sérii.
Verstappen ostro kritizuje VC Las Vegas: Monako je Liga majstrov a toto je... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});