Šesták sa po vyhorení zrubu vynašiel: Príčina požiaru? Pozná už výsledky expertízy

Musel sa zariadiť inak. Bývalému excelentnému futbalistovi Stanislavovi Šestákovi (40), ktorému pred minuloročnými Vianocami vyhorel ...
  • Zdroj: Peter Novotný, TASR

Musel sa zariadiť inak. Bývalému excelentnému futbalistovi Stanislavovi Šestákovi (40), ktorému pred minuloročnými Vianocami vyhorel jeho vysnívaný drevený dom do tla, nezostalo nič iné, len vymyslieť nové víkendové bývanie. Po desiatich mesiacoch si ho zariadil na rovnakom pozemku v inej podobe.

FOTOGALÉRIA: Šesták zrub

Šesták dlho plánoval, že si postaví drevený zrub na kopci nad jeho rodnou Demjatou v okrese Prešov. Onedlho potom, ako sa mu sen splnil, ho však spustošil požiar. Okrem materiálnych hodnôt, ktoré sa dajú vyčísliť v peniazoch, prišiel takmer o všetky trofeje, ktoré sa mu podarilo v jeho úspešnej kariére získať, čo ho mrzelo najviac. Tesne po požiari bývalý útočník a súčasný manažér klubu jeho srdca, Tatrana Prešov, z ktorého sa dostal do veľkého futbalu, hovoril, že žiaľ mu nedovolí dom obnoviť v pôvodnej podobe. Areál, kde nehnuteľnosť stála, však zrenovoval a zveľadil menší domček, ktorého sa, našťastie, plamene nedotkli. „Upravili sme si na bývanie menší domček, ktorý bol pôvodne hosťovský,“ prezradil Šesták.

Hamšík vlani daroval Calzonovi dres Trabzonsporu.
Nová pozícia? Návratom do repre sa Hamšík blíži k postu asistenta trénera! Zobraziť článok

Areál zničený plameňmi minulý rok v decembri je tak už znova obnovený. Čo požiar spôsobilo, sa však doteraz nedozvedel. „Prišli mi papiere z Bratislavy, z expertízy, kde sa píše - príčina požiaru neznáma,“ upresnil Šesták, ktorému smútok aspoň trochu zmiernilo to, že mu čiastočne vyplatili peniaze z poistky. Cenné pamiatky v podobe medailí, pohárov a rozličných darov, ktoré získal počas svojej bohatej kariéry, mu však už nič nenahradí.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});