Mladý futbalista sa dočkal: Gól hneď v premiére a potom bozk od sexy priateľky

Premiéra v áčku ako sa patrí! Talentovaný český záložník Michal Ševčík (21) má za sebou prvý zápas v A-tíme Sparty Praha.
  • Zdroj: instagram/m_sevcikkk

Premiéra v áčku ako sa patrí! Talentovaný český záložník Michal Ševčík (21) má za sebou prvý zápas v A-tíme Sparty Praha.

FOTOGALÉRIA: Michal Ševčík

Futbalista, ktorý do Sparty prišiel v lete zo Zbrojovky Brno, sa hneď v premiére presadil strelecky, keď gólom prispel k víťazstvu nad Českými Budějovicami (4:0). Za gól dostal mladík odmenu, bozk od priateľky Sáry.

Bývalí reprezentační kolegovia Marek Hamšík a Vladimír Weiss ml.
Studená vojna s Hamšíkom! Vlado Weiss ml. prehovoril o návrate do repre: Jasný odkaz Zobraziť článok

„Priateľka je slávnejšia ako ja,“ vravel Ševčík po príchode do Prahy, keď sa ho novinári pýtali na jeho priateľku. Sára Maršalová zažiarila v reality šou Love Island.

Veroniku Zajícovú sleduje na sociálnej sieti Instagram viac ako 100-tisíc používateľov.
Mladá česká bojovníčka opäť provokuje: Páni, ostane vám poriadne horúco! Zobraziť článok

Vtedy sa však do nej pustili fanúšikovia, že krásna blondínka prišla do reality šou zviditeľniť seba a nie hľadať si nového partnera, lebo už pred príchodom do reality šou randila s vtedajším hráčom Zbrojovky Brno. Dnes sa zamilovaná dvojica už vzťahom netají. Ševčík po príchode do Sparty hrával v rezerve, kde sa tréneri snažili schladiť prílišné sebavedomie mladého záložníka. Proti Budějoviaciam mu kouč Brian Priske dal šancu v áčku a Michal sa mu odvďačil gólom.

Viac o téme sa dočítaš TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});