Mladá česká bojovníčka opäť provokuje: Páni, ostane vám poriadne horúco!

Odvážnych záberov sa rozhodne nebojí! Stále iba 19-ročná Veronika Zajícová dokáže upútať nielen športovými výkonmi, ale tiež svojou vyšportovanou ...
  • Zdroj: Instagram/@zajicovafighter

Odvážnych záberov sa rozhodne nebojí! Stále iba 19-ročná Veronika Zajícová dokáže upútať nielen športovými výkonmi, ale tiež svojou vyšportovanou postavou.

FOTOGALÉRIA: Veronika Zajícová

Perspektívnu reprezentantku našich západných susedov označujú mnohí za jednu z najkrajších bojovníčok sveta. Iba nedávno sa prebojovala až medzi finálnu dvanástku tohtoročného vydania Miss Českej republiky. Kvôli povinnostiam súvisiacim s modelingom vtedy dokonca odriekla dohodnutý zápas.

Veroniku Zajícovú sleduje na sociálnej sieti Instagram viac ako 100-tisíc používateľov. Národná šampiónka vo viacerých disciplínach sa neustále musí udržiavať v špičkovej forme. Podeliť sa o ňu s fanúšikmi jej očividne nerobí žiadny problém. Na začiatku októbra si užívala zaslúžený oddych v Mŕtvom mori a zachytiť sa to rozhodla na poriadne pikantnej snímke...

Mladá kráska neraz zverejní poriadne vyzývavú fotografiu, z ktorej ostáva mužským fanúšikom poriadne horúco. Nie je žiadnym prekvapením, že dávnejšie sa dokonca objavila na stránke populárneho magazínu Playboy. Talentovaná 19-ročná zápasníčka sa už čoskoro predstaví na turnaji kontroverznej organizácie Clash of the Stars. Pod pravidlami Underground bude čeliť skúsenej krajanke Michaele Dostálovej.

Jade Leboeuf má perfektnú postavu.
Dcéra bývalej futbalovej hviezdy dráždi fanúšikov: Vyzliekla sa do spodnej bielizne! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});