Studená vojna s Hamšíkom! Vlado Weiss ml. prehovoril o návrate do repre: Jasný odkaz

Bývalí reprezentační kolegovia Marek Hamšík a Vladimír Weiss ml. sa v úvode pracovného týždňa stretli nečakane na charitatívnej akcii ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Bývalí reprezentační kolegovia Marek Hamšík a Vladimír Weiss ml. sa v úvode pracovného týždňa stretli nečakane na charitatívnej akcii v Nitre.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml. a Marek Hamšík

Opora „belasých“ si sama veľmi dobre uvedomuje, že by národnému tímu stále mala čo ponúknuť, no pod hlavným trénerom Francescom Calzonom, ktorý ho zakaždým vynechal z nominácie, hrať odmieta. V tejto súvislosti Vladimír Weiss ml. kritizoval aj Mareka Hamšíka, ktorý Taliana na pozíciu kouča slovenskej reprezentácie odporučil.

Podľa futbalistu bratislavského Slovana mohol byť práve bývalý líder Neapola akýmsi mediátorom a urovnať spor medzi obomi stranami. Absencia iniciatívy zo strany Mareka Hamšíka však ťahúňa klubu z hlavného mesta sklamala a obliecť najcennejší dres preto stále odmieta. Zároveň dlhodobo avizuje, že najlepším šéfom reprezentačnej lavičky by bol jeho otec.

Slovanisti (zľava) Marcelli, Strelec, Kucka a Weiss ml. prišli s policajnou kadetkou Miškou podporiť znevýhodnené deti.
Vladimír Weiss ml. na akcii venovanej postrelenej kadetke: Silné slová o Miške Zobraziť článok

Weiss ml. sa v pondelok objavil na akcii Integrácia pre deti túžiace po pozornosti, podpore a priestore na realizáciu. Na rovnakom podujatí sa v tíme slovenských internacionálov ukázal aj Hamšík. Prišlo k téme reprezentácie? „Pozdravili sme sa. Ale ja som sa sústredil na to, na čo som do Nitry prišiel. To bola Miška a podpora projektu. Myslím si, že ak by náš tímový manažér chcel so mnou rozprávať, kontakt z jeho strany by prišiel už dávno predtým,“ stručne poznamenal 33-ročný futbalista.

Fotky z akcie, kde sa stretol Marek Hamšík s Weissom ml. nájdete v galérii.

(ilustr. foto)
Preboha, čo sa to deje: Náhle zomrel talentovaný cyklista († 20) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});