Sú až príliš pobláznení? Prvé lásky ničia tenistov z TOP 10

Láska hory prenáša, ale občas sa jej zadarí aj niečo celkom iné. Platí to predovšetkým o prvej láske a názorným príkladom sú hneď dvaja ...
  • Zdroj: instagram.com/carolinedonzella

Láska hory prenáša, ale občas sa jej zadarí aj niečo celkom iné. Platí to predovšetkým o prvej láske a názorným príkladom sú hneď dvaja sympatickí tenisti z rebríčka elitnej desiatky, ktorým láska uberá z formy viac, ako by to bolo žiaduce.

FOTOGALÉRIA: Prvé lásky ničia tenistov z TOP 10

Prvou takou obeťou prvej lásky sa stal Grék Stefanos Tsitsipas (24), ktorý priznal vzťah so španielskou tenistkou Paulou Badosovou (25), ktorá tento rok vynecháva pre zranenie po tohtoročnom Rolland Garros, a odvtedy sú jeho výkony ešte kolísavejšie, než bývali predtým.

V zamilovanosti si Grék dovolil aj to, že z trénerského postu odstavil otca Apostolosa s odôvodnením, že si musí oddýchnuť. No ani náhradník Austrálčan Philippoussis jeho formu neustálil, a tak cestoval so Stefanosom na prestížny turnaj v Šanghaji opäť otec, no veľmi nepomohol. Grék prehral s Francúzom Humbertom už v druhom kole... A v rebríčku tak klesá, už je siedmy.

Ďalším zamilovaným na mužskom okruhu je iba 20-ročný Dán Holger Rune, ktorý bojuje o účasť na Turnaji majstrov, lenže zažíva neuveriteľné výkonnostný prepad. Z posledných šiestich turnajov vyhral jediný zápas a v Šanghaji vyfasoval hanebný debakel od Američana Brandona Nakashimu 0:6, 2:6, ktorý je 122. v rebríčku.

Holger hovorí o následkoch zranenia chrbta, ale jeho okolie tvrdí, že za to môže vzťah s talianskou modelkou Caroline Donzellaovou, staršou o sedem rokov, ktorá sa stala známou po zásnubách s futbalistom Andreom Petagnom, spoluhráčom Stana Lobotku v SSC Neapol. Mladučký Dán verejne oznámil svoj vzťah s o dosť staršou modelkou v auguste.

A mladíkovo vzplanutie sa časovo kryje s herným úpadkom, niet divu, že v tom mnohí vidia súvislosť a poukazujú na to. Zo situácie je nešťastná ďalšia dôležitá žena v Runeho živote i kariére. A to matka, trenérka a manažérka Aneke Runeová: „Je teraz uzavretý a nervózny. Mentálne nie je vôbec prítomný. Je to zlé,“ zhodnotila výsledkovú mizériu svojho syna pre denník Ekstrabladet matka, ktorá stále verí, že jej syn ostane v rebríčku na priečke umožňujúcej štart na Turnaji majstrov a pobláznenie z prvej lásky konečne pominie.

Ruský tenista Andrej Rubľov.
Ruskému tenistovi praskli nervy: Môžeš už prestať?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});