Futbalisti Realu dostali luxusné darčeky: Bellingham chcel ten najdrahší!

Hráči úradujúceho vicemajstra španielskej ligy sa zúčastnili na akcii sponzora BMW, pričom každý z nich odišiel s pomerne honosným darčekom

Hráči úradujúceho vicemajstra španielskej ligy sa zúčastnili na akcii sponzora BMW, pričom každý z nich odišiel s pomerne honosným darčekom

Fotogaléria

Nemecká automobilka dala každému z hráčov možnosť vybrať si model auta, ktoré bude až do konca sezóny ich služobným. V ponuke boli 4 modely - BMW i4, BMW i7, BMW iX a BMW XM.

Suverénne najdrahším modelom spomedzi štvorice je SUV BMW XM - plug-in hybridný automobil, ktorého cena je 180 000 eur. Toto auto bolo zároveň najčastejšou veľbou hráčov bieleho baletu, pričom záujem oň prejavila aj najnovšia hviezda tímu Jude Bellingham.

Vedenie NHL vydalo oficiálny zákaz nosenia prvkov podporujúcich komunitu LGBTI.
NHL vydala oficálne rozhodnutie: Zákaz podpory LGBT! Zobraziť článok

Druhým najvyberanejším modelom bolo BMW i4, ktoré si vybral aj tréner Madridčanov Carlo Ancelotti. Cena tohto automobilu začína na sume 57 000 eur.

Jediným hráčom, ktorý si vybral limuzínu BMW i7 s cenovkou 140 000 eur bol obranca Nacho Fernandez, pričom tento model sa dostal aj prezidentovi klubu Fiorentinovi Pérezovi.

Na snímke Juraj Slafkovský.
Slafkovského čaká veľká zmena: TOTO pred sezónou odkazuje fanúšikom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});