Ronaldo knokautoval kameramana, ten skončil zle: Nechutná fotka obletela svet!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) opäť skóroval, no senzáciu spôsobil jeho nevyužitý priamy kop. Loptu napálil rovno do kameramana. ...
  • Zdroj: SITA

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) opäť skóroval, no senzáciu spôsobil jeho nevyužitý priamy kop. Loptu napálil rovno do kameramana.

Ten na sociálnej sieti zverejnil škaredý suvenír. Obrázok mnohých šokoval.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty od prestupu do Al-Nassr dominuje v saudskoarabskej lige. Strelecky je mimoriadne pri chuti a tešil sa už aj z triumfu v Arabskom pohári. V prebiehajúcej sezóne odohral päť zápasov a nasúkal sedem gólov. Ale na Portugalčana si musia dávať pozor nie len súperi, ale aj ostatní účastníci na štadióne.

Svoje o tom vie aj jeden z kameramanov, ktorý pracoval na prenose tohto duelu. Cristiano Ronaldo je tradičným exekútorom priamych kopov. Tobôž, keď je štandardka len tesne za hranicou šestnástky. Tentoraz ale Portugalčan nedopravil loptu do siete, trafil kameramana. Video sa okamžite rozšírilo na internete.

Tréner Slovana Vladimír Weiss st.
V Slovane je dusno: Rázna reakcia Weissa, uvažuje o odchode Zobraziť článok

Kameraman dostal úder do hlavy, zapotácal sa a takmer spadol. Niekomu to mohlo pripadať celkom vtipné, no malo to nepríjemné následky. Fotografia ostrieľaného kameramana sa dostala na sociálne siete a okamžite vyvolala senzáciu. Na čele mal nechutne vyzerajúcu „hrču“.

Samozrejme, je ťažké predpokladať, že Ronaldova strela bola taká tvrdá, že zanechala stopu viditeľnú na fotografii. Ak sa na záznam pozrieme bližšie, vidíme, že muž si hneď po zásahu loptou udrel hlavu o zariadenie, s ktorým pracoval. Aj to mohlo prispieť k jeho nepríjemnému zraneniu. Viac vo Fotogalérii.

Anna Kasterova sa rada ukazuje na internete.
Manželka slávneho hokejistu dostala návrh z porna: Prezradila, koľko jej ponúkli Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk