Legendárny waleský útočník sa obul do bývalého spoluhráča: TOTO mu odkázal!

Ostré slová! Bývalý hviezdny waleský útočník Gareth Bale (34) sa v rozhovore pre britské médiá obul do svojho niekdajšieho spoluhráča ...
  • Zdroj: Northfoto

Ostré slová! Bývalý hviezdny waleský útočník Gareth Bale (34) sa v rozhovore pre britské médiá obul do svojho niekdajšieho spoluhráča Aarona Ramseyho (32).

FOTOGALÉRIA: Legendárny waleský útočník sa obul do bývalého spoluhráča

Novinár športovej televízie Sky Sports počas rozhovoru Baleovi oznámil, že podľa Ramseyho slov je hanebné, že si Brennan Johnson ako ďalšie pôsobisko vybral klub, kde rodák z Cardiffu naštartoval svoju veľkolepú kariéru - Tottenham Hotspur. Zároveň sa bývalého ofenzívneho ťahúňa Realu Madrid spýtal, či je so správaním talentovaného futbalistu spokojný.

„Je to určite lepšie, než keby si vybral Arsenal,” znela bezprostredná odpoveď Garetha Balea. Práve za „kanonierov” však v rokoch 2009 až 2018 hrával Ramsey, a tak bola táto nečakaná poznámka obzvlášť zarážajúca.

Brennan Johnson prestúpil počas letného prestupového obdobia z Nottinghamu Forest do Tottenhamu. Stále len 22-ročný záložník je jednou z najväčších nádejí waleského futbalu a vlani sa dokonca predstavil na majstrovstvách sveta v Katare.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});