Mintálovej odvážne fotky na internete: Šteklí predstavy chlapov

Dočkala sa! Slovenská reprezentantka vo vodnom slalome Eliška Mintálová (24) si v španielskom Seu d'Urgell premiérovo vybojovala triumf ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Dočkala sa! Slovenská reprezentantka vo vodnom slalome Eliška Mintálová (24) si v španielskom Seu d'Urgell premiérovo vybojovala triumf na podujatí Svetového pohára.

FOTOGALÉRIA: Eliška Mintálová

Zároveň po vyše dvoch rokoch ako prvá zdolala v SP v kajaku Austrálčanku Jessicu Foxovú, suverénku s jednolistým i dvojlistým pádlom.

Úspech si však podľa vlastných slov veľmi neuvedomuje, podstatné sú pre ňu septembrové MS v Londýne, kde sa bude bojovať o miestenky na OH 2024.

Eliška Mintálová odštartovala boj o miestenku do Paríža zo všetkých adeptov najlepšie. Svoje preteky vyhrala a pripísala si 24 bodov.
Prvá tretina kvalifikácie o Paríž vyšla najlepšie Mintálovej: Vie, že to je začiatok cesty Zobraziť článok

"Veľmi som sa nad tým nezamýšľala, beriem to tak, ako to je. Nad všetkým sa budem zamýšľať až po olympijskej kvalifikácii," uviedla Mintálová v pondelok v Bratislave. Preteky v Seu d'Urgell boli aj prvé v rámci internej nominačnej súťaže na budúcoročnú olympiádu. Práve preto sa zameriava na záver sezóny.

Eliška Mintálová
Kajakárke Mintálovej divoká voda v Seu sedí, získala tam už dve medaily: Eliška vykročila do Paríža Zobraziť článok

Elišku v minulosti trápili zranenia, teraz cíti skvelú formu. Rodáčka zo Žiliny rada na sociálnej sieti ukáže svoje vyšportované telo, v minulosti však svojim fanúšikom ponúkla aj čosi viac. Fotky s priateľom z dovolenky v plavkách, či fotka spod vodopádu, na ktorej našej reprezentantke chýba vrchný diel plaviek, šteklia predstavy chlapov...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});