Mladá Rumunka zaujala celý športový svet: Plavkyňa či sexi modelka?

Jej príbeh zaujal celý plavecký svet. Renomovaný plavecký portál Swim Swam, ktorý sa venuje svetovému plávaniu, zostavil rebríček najčítanejších ...
  • Zdroj: instagram/dragoi_andreea

Jej príbeh zaujal celý plavecký svet. Renomovaný plavecký portál Swim Swam, ktorý sa venuje svetovému plávaniu, zostavil rebríček najčítanejších článkov za uplynulý rok. Na jeho čele figuruje rumunská plavkyňa Andreea Dragiová (21).

Pôvabná rodáčka z Bukurešti študuje v Amerike a okrem plávania zažiarila aj na súťažiach krásy. Viaceré vyhrala! Na instagrame má viac ako 80-tisíc sledovateľov. Aby finančne vyžila, pracuje popri štúdiu ako plavčíčka.

FOTOGALÉRIA: Andreea Dragoi

„Každý je prekvapený, keď počuje o mojej práci. Úprimne povedané, je to moja jediná možnosť. Nič iné kvôli svojim vízam nemôžem robiť. Je pre mňa frustrujúce, že nemôžem speňažiť svoju prácu na sociálnych sieťach. Je to veľký boj, ale dúfam, že sa niečo zmení. Mám svoje sny a ciele. Chcem, aby som mohla ťažiť zo svojho mena,“ povedala talentovaná plavkyňa portálu Swim Swam.

Primož mal šťastie, že po páde skončil iba s povrchovými zraneniami.
Roglič sa vyzliekol, stiahol si slipy a zapózoval: TAKTO vyzerá moje telo po páde! Zobraziť článok

Okrem štúdia a plávania sa od roku 2019 venuje aj modelingu A je v ňom úspešná. Dvakrát vyhrala súťaž krásy. Aktívna je na sociálnych sieťach, kde rada provokuje svojimi dokonalými krivkami. A veru, v jej prípade sa páni majú na čo pozerať...

Calzona by chcel pokračovať v Neapole, lenže asi bude nútený zostať pri našej reprezentácii.
Dni trénera Calzonu sú v Neapole zrejme spočítané: Pre slovenskú repre ho ochránil Conte?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});