Brutálny prepad hviezdneho brankára a jeho priateľky: Hrôza vo vlastnom dome!

Jeden z najlepších futbalových brankárov sveta Talian Gianluigi Donnarumma (24) a jeho priateľka sa stali obeťami brutálneho prepadnutia ...
  • Zdroj: instagram @donnarumma

Jeden z najlepších futbalových brankárov sveta Talian Gianluigi Donnarumma (24) a jeho priateľka sa stali obeťami brutálneho prepadnutia vo vlastnom dome!

FOTOGALÉRIA: Donnarumma

Jeden z najlepších futbalových brankárov sveta Talian Gianluigi Donnarumma (24) z PSG a jeho priateľka sa stali obeťami brutálneho prepadnutia vo vlastnom dome v Paríži. Informuje o tom viacero zahraničných médií, napríklad Actu17.

Prezident brazílskeho Cruzeira Sergio Santos Rodrigues.
Nevera ako pomsta: Naštval ho rozhodca, zviedol mu manželku! Zobraziť článok

K prepadnutiu prominentnej dvojice prišlo v noci na piatok. Donnarumma s priateľkou sa v čase útoku nachádzali vo svojom dome vo ôsmom parížskom obvode. Páchatelia prinútili svoje obete vyzliecť sa, zviazali ich a okradli o zhruba pol milióna eur.

Okolo tretej v noci sa Donnarummovi s priateľkou podarilo utiecť do jedného z hotelov v blízkosti. Jeho zamestnanci sa o šokovanú dvojicu postarali a zavolali políciu. Hviezdneho brankára parížskeho veľkoklubu aj s priateľkou previezli do nemocnice.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});