Zamieri Ronaldo za Messim? Svojho rivala odpoveďou poriadne schladil

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) má jasno. Zamieri do zámorskej MLS za rivalom Lionelom Messim (36)? Určite nie a ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) má jasno. Zamieri do zámorskej MLS za rivalom Lionelom Messim (36)? Určite nie a toto je dôvod.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo a Messi

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) reagoval na presun rivala Lionela Messiho (36) do tímu Inter Miami zo zámorskej Major League Soccer (MLS). V rozhovore pre A Bola odpovedal na otázku, či si vie predstaviť, že by v tejto súťaži hral raz aj on. Odpoveď bola nie a dôvod? „Saudská liga je lepšia než MLS," vyhlásil Ronaldo.

Cristiano Ronaldo v uplynulej sezóne predčasne ukončil pôsobenie v Manchesteri United. V januári tohto roku sa presunul do saudskoarabského tímu Al-Nassr. „Zvolil som si cestu do Saudskej ligy a teraz všetci hráči prichádzajú sem," poznamenal jeden z najlepších hráčov v histórii futbalu. Má pravdu. Veď v lete prikývli na lukratívne ponuky tímov zo Saudskej Arábie hviezdy európskych trávnikov ako napríklad  Karim Benzema, N´Golo Kanté, Marcelo Brozovič či Roberto Firmino . 

Futbalista Cristiano Ronaldo z Al-Nassr.
Ronaldovi môže v útoku pribudnúť konkurent: Al Nassr rokuje s hviezdnym reprezentantom! Zobraziť článok

„V priebehu roka bude do Saudskej Arábie prichádzať stále viac špičkových hráčov. O rok saudská liga predbehne tureckú a holandskú ligu," prognózuje žiarivú budúcnosť súťaže v Saudskej Arábii Cristiano Ronaldo. Neuvažuje ani o návrate do Európy. Podľa jeho slov kvalita v európskych súťažiach upadá. „Som si na 100 percent istý, že sa nevrátim do žiadneho európskeho klubu. Mám 38 rokov. A európsky futbal stratil veľa kvality. Stále dobrá je jedine Premier League. Sú ďaleko pred všetkými ostatnými ligami."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});