Bývalý slovenský kouč Vůjtek mal úvodný výkop: Legendy v Staškove

Kysucká obec Staškov žila pred pár dňami futbalom a dobrou zábavou. Práve tam sa v roku 1924 narodila herecká legenda Jozef Kroner († ...
  • Zdroj: mko

Kysucká obec Staškov žila pred pár dňami futbalom a dobrou zábavou. Práve tam sa v roku 1924 narodila herecká legenda Jozef Kroner († 73). A na jeho počesť sa každoročne koná na štadióne aj futbalový turnaj.

FOTOGALÉRIA: Staškov

Teraz išlo už o 50. ročník memoriálu Jozefa Kronera, ktorý si nedala ujsť ani jeho dcéra, tiež skvelá herečka Zuzana Kronerová (71), a čestným hosťom bol hokejový kouč Vladimír Vůjtek (76).

Cristiano Ronaldo v drese saudskoarabského Al-Nassr.
Zamieri Ronaldo za Messim? Svojho rivala odpoveďou poriadne schladil Zobraziť článok

Práve bývalý kouč slovenskej reprezentácie Vladimír Vůjtek, ktorý získal s naším tímom v roku 2012 vo Fínsku striebro, mal slávnostný výkop exhibičného zápasu medzi domácim Staškovom a internacionálmi Baníka Ostrava.

„Niektorých chalanov z Baníka aj osobne poznám. Veď som z Ostravy,“ pousmial sa Vladimír Vůjtek, ktorý sa dočkal búrlivého privítania. Ešte pred samotným výkopom sa stretol aj s dcérou hereckej legendy Zuzanou Kronerovou.

Na čele rebríčka kraľuje Američanka Jessica Pegulová, ktorá zdedila majetok svojho otca Terryho.
Najväčší tenisoví boháči? Niektoré mená by ste v rebríčku nečakali Zobraziť článok

„Vy ste moja obľúbená herečka. Som rád, že som vás stretol,“ zložil poklonu pani Zuzane hokejový tréner, ktorý pozorne sledoval exhibičný duel, v ktorom Ostrava zdolala Staškov hokejovo 9:3. Po súboji si dokonca kopol aj pokutový kop, ale nepremenil. „Keby som vedel, že budem kopať, vezmem si kopačky a trošku potrénujem,“ dodal. V drese Staškova sa objavil aj bývalý reprezentant Rastislav Michalík a nechýbal ani bývalý gólman Ján Mucha.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});