Milan Škriniar oficiálne podpísal lukratívnu zmluvu s PSG: Prvá reakcia v Paríži!

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar (28) podpísal s Parížom St. Germain päťročný kontrakt do 30. júna 2028.

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar (28) podpísal s Parížom St. Germain päťročný kontrakt do 30. júna 2028.

Fotogaléria

V Paríži St. Germain bude účinkovať ako vôbec prvý slovenský futbalista v histórii. "Viem o tom. Ešte som ani nenastúpil a už píšem históriu. Ale teraz vážne - pripomenuli mi to, keď som podpisoval zmluvu. Cítim hrdosť za seba, moju krajinu i moju rodinu. Som z toho veľmi šťastný a toto je iba začiatok," tvrdí Škriniar.

Slovenský zadák si je vedomý, že v PSG bude pod veľkým tlakom: "Samozrejme, je mi to jasné. Keď prídete do takéhoto veľkého klubu, vždy je tam tlak. Som však pripravený stať sa toho súčasťou. Milujem napätie. Som obranca, takže viem, o čom to je. Vždy musíte byť pripravený."

Škriniar pôsobil v milánskom Interi v rokoch 2017 až 2023. Získal s ním titul v Serii A (2021), dvakrát Taliansky pohár (2022 a 2023) a dvakrát taliansky Superpohár (2021 a 2022). V uplynulej sezóne si Inter zahral finále Ligy majstrov, v roku 2020 finále Európskej ligy. S talianskym klubom sa nedohodol na predĺžení zmluvy a už v januári informovali médiá o jeho dohode s PSG.

Za "Nerazzurri" odohral v priebehu šiestich sezón spolu 246 stretnutí a zaznamenal v nich 11 gólov. Na klubovej úrovni pôsobil Škriniar aj v MŠK Žilina, FC ViOn Zlaté Moravce (hosťovanie zo Žiliny) a Sampdorii Janov. V drese slovenskej reprezentácie má na konte 60 stretnutí a tri góly.

Takéto pekné telo má vďaka športovaniu.
Švajčiarka Alisha Lehmannová: Toto je Insta kráľovná MS futbalistiek! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk