Ukončil všetky špekulácie: Luka Modrič rozhodol o svojej budúcnosti

Chorvátsky futbalista Luka Modrič (37) chce zostať v Reale Madrid aj v ďalšej sezóne a zároveň plánuje hrať v národnom tíme až do budúcoročných ...

Chorvátsky futbalista Luka Modrič (37) chce zostať v Reale Madrid aj v ďalšej sezóne a zároveň plánuje hrať v národnom tíme až do budúcoročných ME. Informoval o tom španielsky denník AS.

Fotogaléria

Tridsaťsedemročný Modrič nechcel po nedeľňajšej prehre Chorvátska vo finále Ligy národov prezradiť, či bude pokračovať v reprezentácii. Jeho tím podľahol v Rotterdame Španielsku 4:5 v jedenástkovom rozstrele, keď v riadnom hracom čase a ani v predĺžení gól nepadol.

Stredopoliar Realu Madrid dosiahol postupom do finále LN ďalší cenný úspech v reprezentačnom drese, s národným mužstvom predtým vybojoval striebro na MS 2018 v Rusku a bronz na MS 2022 v Katare.

Držiteľ Zlatej lopty z roku 2018 podľa denníka AS odmietol lukratívnu ponuku zo Saudskej Arábie. Koncom apríla o nej v osobnom rozhovore informoval prezidenta "bieleho baletu" Florentina Pereza. Saudi mu údajne ponúkli 200 miliónov eur za tri sezóny, uviedla agentúra DPA.

Útočník Luis Suárez podľa brazílskych médií zrejme bude musieť ukončiť futbalovú kariéru.
Suárez zvažuje koniec kariéry: Prečo chce top kanonier zavesiť kopačky? Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});