Amerického futbalistu na letisku spacifikovala polícia: Neuveríte, čo chcel prevážať

Obrovský problém. Hráča amerického futbalu z NFL Jacka Jonesa (25) na letisku v Bostone zatkla polícia. V príručnej batožine totiž prevážal ...
  • Zdroj: TASR/AP

Obrovský problém. Hráča amerického futbalu z NFL Jacka Jonesa (25) na letisku v Bostone zatkla polícia. V príručnej batožine totiž prevážal dve strelné zbrane.

Nitra sa môže pýšiť fantastickou diváckou podporou.
Vyhrotené derby a perfektná atmosféra! Táto nedeľa bude patriť americkému futbalu v Nitre Zobraziť článok

Podľa spravodajského portálu televízie ABC bol Jack Jones zatknutý v piatok o 17:30, a to potom, čo u neho pri letiskovej kontrole boli nájdené dve strelné zbrane. Podľa polície v Massachusetts plánoval hráč New England Patriots cestu z Bostonu do Arizony.

Tam sa však nedostal, namiesto toho bol odvedený do priestorov štátnej polície na letisku v Bostone. Podľa polície bola kaucia stanovená na 50 tisíc dolárov. Jonesovi teraz hrozí obvinenie z nezákonného držania strelnej zbrane a nosenia nabitej zbrane.

​„Boli sme informovaný, že Jack Jones bol zatknutý na letisku Logan. Zhromažďujeme ďalšie informácie a v tejto chvíli sa nebudeme bližšie vyjadrovať," prehlásil pre agentúru AP klub New England Patriots, v ktorom Jack Jones pôsobí.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});