Messim to nekončí: Inter Miami chce ďalšieho majstra sveta!

Príchodom argentínskeho útočníka Lionela Messiho (35) to zrejme neskončí! Inter Miami má v hľadáčiku jeho dobrého kamaráta, ďalšiu hviezdu ...
  • Zdroj: TASR/AP

Príchodom argentínskeho útočníka Lionela Messiho (35) to zrejme neskončí! Inter Miami má v hľadáčiku jeho dobrého kamaráta, ďalšiu hviezdu majstrov sveta zo šampionátu v Katare.

Bombou tohtoročného prestupového leta vo svete futbalu bol presun argentínskeho útočníka Lionela Messiho do Interu Miami. Majster sveta z Kataru svoje rozhodnutie zamieriť do zámorskej MLS zdôvodnil tým, že si chce futbal ešte viac užívať a túži hrať bez veľkého tlaku, akému čelil v Európe.

Na záver kariéry si Lionel Messi vyskúša pôsobenie v zámorskej MLS.
Lionel Messi spôsobil v zámorí futbalový ošiaľ: Miami získalo okamžite milióny fanúšikov Zobraziť článok

Klub, ktorého majiteľom je bývalý anglický reprezentant David Beckham ale pri Messim nekončí a plánuje aj ďalšie veľké posily. V hľadáčiku má Messiho kamaráta a reprezentačného spoluhráča z Argentíny Angela di Mariu. Informoval o tom uznávaný prestupový expert Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

Di Maria bol spoločne s Messim súčasťou majstrovského tímu Argentíny na šampionáte v Katare. Skončila mu zmluva v Juventuse Turín a do Interu Miami by rovnako ako Messi mohol prísť zadarmo v pozícii voľného hráča.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});