Temné obdobie hokejového búrliváka: Skončil Réway na psychiatrii naozaj kvôli liekom?

Čo sa to deje? Hokejista Martin Réway (28) opäť raz neprechádza zrovna najlepším obdobím svojho života. Na sociálnych sieťach sa totiž ...
  • Zdroj: TASR/Roman Hanc

Čo sa to deje? Hokejista Martin Réway (28) opäť raz neprechádza zrovna najlepším obdobím svojho života. Na sociálnych sieťach sa totiž fanúšikom v utorok priznal, že skončil na psychiatrickom oddelení. Za všetko vraj môžu tabletky na spanie...

„Mal som roky, kedy som mal veľké depresie a vystupovania v televízii neboli pre mňa príjemné,“ priznal kreatívny útočník. „Ak je moment, ktorý by som chcel vrátiť späť, tak je to keď som odišiel z vlastnej vôle z Montrealu a išiel do Slovana. Keď sa obzriem späť, mal som tam ostať,“ dodal Réway.

Na snímke Martin Réway zo Spišskej Novej Vsi.
Martin Réway pokračuje v slovenskej extralige: Sťahuje sa do tohto tímu! Zobraziť článok

Martinove problémy nielen so srdcom

Martin mal už v minulosti neprehliadnuteľné zdravotné problémy. Hráč, ktorého v roku 2013 draftoval kanadský klub Montreal Canadiens, musel vynechať celý ročník 2016/2017. Lekári mu diagnostikovali zápal srdcového svalu a skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici v Martine. Na jeho stav bolo vydané aj embargo. Hoci bola jeho kariéra vážne ohrozená, napokon sa po ročnej prestávke vrátil späť na hokejovú scénu, ale jeho forma už nebola, ako predtým.

Šancu o reštart kariéry dostal vo viacerých kluboch i v ligách v Európe, ale veľmi sa mu nedarilo naskočiť do „rozbehnutého vlaku“, v ročníku 2019/2020 to skúšal v Kladne a sezónu ukončil v Poprade. Vtedy pre idnes.cz priznal prvý raz problémy s liekmi. „Riešim dlhodobý problém, beriem lieky. Motiváciu stále mám, chcem sám sebe dokázať, že na to mám. To ma ženie vpred,“ prezradil rodák z Prahy, ktorý naposledy obliekal dres Spišiakov v extralige a v novej sezóne by mal pôsobiť v Banskej Bystrici.

Slovenský hokejista Tomáš Tatar s partnerkou Veronikou.
Tatarova partnerka zverejnila fotku, ktorá spôsobila ošiaľ: Tajné zásnuby na dovolenke? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});