Strelec majstrovského gólu Nitry: Zodvihol pohár a ukázal priateľku!

Má za sebou rok na, ktorý nezabudne či už po športovej, ale aj súkromnej stránke! Reč je o skúsenom útočníkovi Milošovi Bubelovi (31), ...
  • Zdroj: archív M. B.

Má za sebou rok na, ktorý nezabudne či už po športovej, ale aj súkromnej stránke! Reč je o skúsenom útočníkovi Milošovi Bubelovi (31), ktorý strelil vo štvrtom finále extraligy proti Spišskej Novej Vsi víťazný gól v predĺžení a následne na ľade ukázal aj krásnu priateľku Denisu.

FOTOGALÉRIA: Bubela priateľka

Odchovanec z Považskej Bystrice prišiel do Nitry vlani v lete z Popradu a rozhodne tento krok neľutujem. „Akoby som aj mohol. Získali sme titul a navyše sme tu vytvorili skvelú partiu, takže som so sezónou absolútne spokojný. Hoci boli ročníka fázy, kedy sme boli aj dolu, nedarilo sa nám a ledva sme postúpili do play-off, tak vo vyraďovačke sme chytili neskutočnú formu,“ hodnotí ročník útočník Nitry Miloš Bubela.

Účastník zimnej olympiády 2018 pridal do svojej zbierky druhý titul, v roku 2018 sa tešil v drese Banskej Bystrice. „Oba si veľmi vážim a každý z nich má svoj príbeh. Z Bystricou sme išli do play-off z prvej priečky a boli favoritom, s Nitrou až z desiatej pozície a nikto to od nás nečakal. Ale oslavy boli v oboch prípadoch dlhé a náročne,“ smeje sa Miloš.

Ten by rád pod Zoborom pokračoval v kariére. „Všetko sa rieši, uvidíme.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});