Ronaldo prezradil, čo ho v arabskom svete prekvapilo: To bolo veľmi divné!

Napriek tomu, že hviezdny futbalista Cristiano Ronaldo (38) svoju premiérovú sezónu v Saudskej Arábii zakončil bez trofeje, v Al-Nassr ...

Napriek tomu, že hviezdny futbalista Cristiano Ronaldo (38) svoju premiérovú sezónu v Saudskej Arábii zakončil bez trofeje, v Al-Nassr je spokojný a v klube z Rijádu bude pokračovať.

Fotogaléria

Priznal, že si musel zvykať na odlišné prostredie a kultúru. "V Európe trénujeme viac ráno, tu popoludní alebo večer. Keď začal ramadán, mali sme tréningy o desiatej večer. To bolo veľmi divné," uviedol bývalý útočník Sportingu Lisabon, Manchestru United, Realu Madrid a Juventusu Turín.

Médiá špekulujú o tom, že by do Saudskej Arábie mohli v lete z Európy zamieriť aj ďalší hviezdni futbalisti. Napríklad Ronaldov dlhoročný rival Lionel Messi, ktorý skončí v Paris St. Germain, alebo jeho bývalí spoluhráči z Realu Karim Benzema a Luka Modrič.

"Veľké mená, veľkí hráči, mladí hráči, starí hráči, všetci sú tu vítaní. Ak prídu, liga sa zase o niečo zlepší. Vek nie je dôležitý," vyhlásil portugalský rekordman v počte reprezentačných gólov (122) aj štartov (198).

Kevin Wimmer a jeho bývalý spoluhráč z Tottenhamu Son Heung-Min.
Bombastická prvá letná posila Slovana: Z Tottenhamu odišiel za 20 miliónov eur! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});