Bombastická prvá letná posila Slovana: Z Tottenhamu odišiel za 20 miliónov eur!

Vyzerá to tak, že prvá letná posila úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava bude poriadne bombastická! Hrával v anglickej ...
  • Zdroj: instagram @kevinwimmer28

Vyzerá to tak, že prvá letná posila úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava bude poriadne bombastická! Hrával v anglickej Premier League, prestúpil za 20 miliónov eur a zahral si aj na EURO 2016.

FOTOGALÉRIA: Kevin Wimmer

Rakúsky obranca Kevin Wimmer (30) mieri do tímu úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava, informuje o tom portál laola1.at. Wimmer nemá záujem predĺžiť končiacu zmluvu s rakúskym Rapidom Viedeň, za ktorý odohral posledné dve sezóny.

Wimmer pôsobil v anglickom tíme Tottenham Hotspur, za ktorý odohral dve sezóny. Odtiaľ za 20 miliónov eur prestúpil do Stoke City. Deväťnásobný rakúsky reprezentant hral na EURO 2016 a má bohaté skúsenosti.

Ocenenie najlepší tréner Fortuna ligy obhájil Vladimír Weiss st.
Tréner Weiss ukázal na štyri ligové hviezdy: Máme o nich záujem! Zobraziť článok

Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je aktuálna hodnota Wimmera 800 000 eur, ale na Tehelné pole môže prísť zadarmo ako voľný hráč. Stal by sa tak piatym najdrahším hráčom v súčasnom kádri "belasých".

TOP 5 najdrahších hráčov Slovana v prípade príchodu Wimmera:

1. Giorgi Chakvetadze - 2,2 milióna eur

  . Tigran Barseghjan - 2,2 milióna eur

3. Jaromír Zmrhal - 1,7 milióna eur

4. Juraj Kucka - 1,5 milióna eur

5. Kevin Wimmer - 800 tisíc eur

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});