Ostrá kritika z každej strany! Do Ľuptáka sa pustili hráči i fanúšikovia: Veľké sklamanie!

Ostrá kritika z každej strany! K novému majiteľovi klubu z Liptova sa vyjadrili hráči i fanúšikovia.
  • Zdroj: TASR - Branislav Račko

Ostrá kritika z každej strany! K novému majiteľovi klubu z Liptova sa vyjadrili hráči i fanúšikovia.

Okrem skúsených hráčov vyjadrili znepokojenie s možným podpisom zmluvy medzi Róbertom Ľuptákom a mestom o predaji klubu aj fanúšikovia. Oficiálny fanklub pridal na Facebook príspevok, v ktorom bývalého majiteľa hokejovej Detvy kritizuje.

"My, fanúšikovia pod hlavičkou fanklubu Partizáni Liptovský Mikuláš, vyzývame predstaviteľov mesta Liptovský Mikuláš a rovnako pána Róberta Ľuptáka, aby nepodpisovali zmluvu o prevode akcii MHK 32 Liptovský Mikuláš a.s. Snaha mesta zbaviť sa klubu opäť zarezonovala mikulášskou hokejovou verejnosťou, ale aj celým Slovenskom v tom najnegatívnejšom zmysle," píše sa v statuse na sociálnej sieti.

"Máme vážne výhrady k morálnym hodnotám pána Ľuptáka ako aj k jeho vystupovaniu na verejnosti, ktoré nie sú v súlade s myšlienkami, ktoré tradičný klub s 90. ročnou históriou predstavuje. Mikulášsky hokej nemôže byť hračkou v rukách hazardérov. Myslíme si, že klub by mal ísť do rúk majiteľov, ktorí majú reálny vzťah a záujem rozvíjať mikulášsky hokej," pokračujú ostré slová fanklubu.

"Vyjadrujeme poľutovanie, že po toľkých rokoch, keď sa mesto snažilo previesť klub do rúk - ako to bolo prezentované - profesionálov, najhlavnejším kritériom súťaže bola cena za odpredaj akcií a nie stratégia rozvoja hokejového klubu. Tak ako vždy, stojíme za kapitánom mužstva Martinom Kriškom, stojíme za hráčmi, ktorí si neprajú hrať pod avizovaným novým majiteľom. V pánovi Ľuptákovi nevidíme perspektívu rozvoja seniorského hokeja v Liptovskom Mikuláši," uzavreli fanúšikovia v statuse.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});