Ostrá kritika z každej strany! Do Ľuptáka sa pustili hráči i fanúšikovia: Veľké sklamanie!

Ostrá kritika z každej strany! K novému majiteľovi klubu z Liptova sa vyjadrili hráči i fanúšikovia.
  • Zdroj: TASR - Branislav Račko

Ostrá kritika z každej strany! K novému majiteľovi klubu z Liptova sa vyjadrili hráči i fanúšikovia.

Ku Kriškovi sa pridali aj ďalší hráči, ktorí verejne odmietli pôsobenie Róberta Ľuptáka v štruktúrach klubu. "Úprimne som z toho sklamaný, čo sa deje v mikulášskom hokeji. Teraz nevieme čo bude nasledovať, úprimne nemáme žiadne informácie a zavládla veľká neistota," povedal brankár Michal Valent.

"Ja pána Ľupáka nechcem hodnotiť. Neviem dôvody prečo sa zapojil do súťaže o mikulášsky klub. Určite pre klub a mesto to nie je dobré, že fanúšikovia to takto negatívne vnímajú a môže to priniesť problémy či už so sponzormi, ale aj v návštevnosti ľudí na zápasoch počas nastávajúceho ročníka. A hokej sa má v prvom rade robiť pre ľudí," dodal Valent.

Proti Ľuptákovi sa postavil aj Peter Novajovský.  "Túto situáciu vnímam veľmi čierno pre mikulášsky hokej. Všetci vieme akú minulosť a správanie má pán Ľupták, a to určite nie je reklama na hokej. Po vyhlásení výsledkov súťaže v Liptovskom Mikuláši nastalo rozčarovanie nielen medzi hráčmi, ale aj medzi fanúšikmi a celkovo ľuďmi a silno pochybujem, že niekto zo sponzorov bude chcieť spolupracovať s týmto pánom," ostro kritizuje nového majiteľa 33-ročný obranca.

"Pre mňa osobne je to veľké sklamanie. Zmluvu som tu podpisoval na novú sezónu za pána Michalíka a trénera Bokroša a Hrnčára, lebo mám s nimi veľmi dobré a korektné vzťahy. Ale v prípade prevzatia klubu do rúk pána Ľuptáka si neviem predstaviť ďalej spoluprácu s mikulášskym klubom. Čo mi je ľúto, ale z morálneho hľadiska to pre mňa nie je možné," uviedol Novajovský pre web stránku klubu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});