Český moderátor si robil srandu z Adama Ružičku: Totálne to prehnal!

Slovenský hokejový útočník Adam Ružička má za sebou nepríjemnú kauzu s videom s bielym práškom, ktoré zverejnil na svojich sociálnych ...
  • Zdroj: Reprofoto instagram/

Slovenský hokejový útočník Adam Ružička má za sebou nepríjemnú kauzu s videom s bielym práškom, ktoré zverejnil na svojich sociálnych sieťach. Český komentátor si z neho uťahoval v priamom prenose a toto bolo absolútne za hranou!

FOTOGALÉRIA: Adam Ružička

Slovenský hokejový útočník Adam Ružička by na uplynulú sezónu najradšej rýchlo zabudol. Postaral sa o obrovský rozruch, keď zrejme omylom zavesil na svoj instagram video so záhadným bielym práškom. Hoci krátko na to bolo video odstránené, už bolo neskoro. Zábery začali rýchlo kolovať internetom a rýchla bola aj reakcia vedenia Arizony Coyotes, ktorá ukončila so slovenským hokejistom zmluvu.

Šimon Nemec počas zrazu slovenskej hokejovej reprezentácie
Šimon Nemec bez váhania prijal pozvánku na MS: Očakávania sú najvyššie Zobraziť článok

Reagovalo aj vedenie slovenskej hokejovej reprezentácie, ktoré vylúčilo účasť Adama Ružičku na MS v Česku. Všetko nasvedčuje tomu, že dvere do NHL si definitívne zavrel a otázka jeho ďalšieho pôsobiska je nateraz otvorená. Veľké pobúrenie vyvolal český moderátor Richard Tesař, ktorý si v programe Bomby na ledu na O2 TV Sport, robil zo slovenského útočníka srandu. Pri predstavovaní nových hosťov používal výraz "lajna" a na záver perlil: "A ak by tu bol s nami spoločne Adam Ružička, tak by sme vám porozprávali aj o iných lajnách."  Absolútne prehnaná reakcia! Ružička by vo svojej situácii potreboval skôr pomoc, ako výsmech. A vyjadrenie českého moderátora bolo totálne za hranou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk