Slovenská extenistka sa vydala za hokejového brankára: Áno si povedali v Michigane

Láska spojila do manželstva ďalší športový pár. Bývalá slovenská tenistka Chantal Škamlová (29) povedala áno niekdajšiemu hokejovému ...
  • 8Galéria
  • Zdroj: instagram/chantal_skamlova

Láska spojila do manželstva ďalší športový pár. Bývalá slovenská tenistka Chantal Škamlová (29) povedala áno niekdajšiemu hokejovému brankárovi Banskej Bystrice Američanovi Jasonovi Bacashihuaovi (40). Privátna svadba sa konala v parku v USA.

Fotogaléria

Juniorská víťazka vo štvorhre z Australian Open 2010 pochádza práve z mesta pod Urpínom, ktorému americký brankár vychytal v roku 2017 majstrovský titul.

Škamlová ukončila tenisovú kariéru v lete 2021 a o pár týždňov neskôr už potvrdila, že začala vzťah so svojím teraz už manželom. „Poznáme sa síce štyri roky, ale vtedy sme si iba občas napísali. Až keď som ukončila kariéru, opäť ma kontaktoval,“ prezradila nám vtedy Chantal.

Zásnuby sa uskutočnili na začiatku tohto roka a najnovšie sa konala súkromná svadba. „Sobáš sa konal v parku. Boli sme tam iba my a dvaja svedkovia. Hostina bude v lete, keď sem príde aj mamina s bratom, na čo sa teším,“ povedala čerstvá nevesta pre Nový Čas.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});