Dcéra hokejového reprezentanta a neter majstra sveta: Táto kráska pre Nový Čas moderuje online prenosy z MS!

Jej otec je náš bývalý hokejový reprezentant Richard Pavlikovský a ujo jeho brat, majster sveta v rovnakom športe Rasťo.

Jej otec je náš bývalý hokejový reprezentant Richard Pavlikovský a ujo jeho brat, majster sveta v rovnakom športe Rasťo.

Fotogaléria

Hokej hrá jej priateľ i brat a ona sa o ňom veľmi rada rozpráva. Aj preto sa Kristína Pavlikovská (22) stala moderátorkou online prenosov z hokejových MS na Facebooku Nového Času.

Prvými hosťami Kristíny Pavlikovskej budú bratia Richard a Rastislav Pavlikovskí.
MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas s Českom rozobrali bratia Pavlikovskí Zobraziť článok

Aké je to vyrastať v rodine, kde sa hokeju na najvyššej úrovni venujú otec i ujo?

Keď som bola maličká, žili sme s otcom vo Švédsku a v podstate som ani nedostala na výber a musela som si užívať hokejovú atmosféru. Vyrastala som s tým a hokej mi zostal doteraz v krvi. Iné športy som ani nevnímala, ani v televízii. Veľmi som si užívala všetky tie zápasy a hokejové zákulisie, do ktorého som mohla nahliadnuť.

Hokej ste museli aj hrať?

(smiech) Otec po tom veľmi túžil a aj ma skúšal zobrať na ľad, kde som si hneď rozbila bradu. Pochopil, že asi tadiaľ cesta nepôjde. Vždy chcel, aby som robila nejaký šport, a čím viac on chcel, tým menej som chcela ja. Profesionálne som preto žiadny nerobila, no zastúpil ma brat Tomáš, ktorý je hokejista.

V zákulisí hokeja sa stále pohybujete, konkrétne v Dubnici nad Váhom.

Áno, pracujem ako social media manager pre sociálne siete Spartaka Dubnica. Popri tejto práci som dostala aj ponuku moderovať pred- a pozápasové rozhovory pre JOJ Šport a následne som sa dostala do hokejovej redakcie Slovenskej hokejovej ligy. Tak­že celý môj život súvisí s hokejom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});