Dcéra hokejového reprezentanta a neter majstra sveta: Táto kráska pre Nový Čas moderuje online prenosy z MS!

Jej otec je náš bývalý hokejový reprezentant Richard Pavlikovský a ujo jeho brat, majster sveta v rovnakom športe Rasťo.

Jej otec je náš bývalý hokejový reprezentant Richard Pavlikovský a ujo jeho brat, majster sveta v rovnakom športe Rasťo.

Fotogaléria

Popritom stále študujete?

Áno, masmediálnu komunikáciu na univerzite v Trnave.

 

Takže vaše smerovanie je jasné.

Rada by som sa naďalej pohybovala v tejto sfére. Skúšam všeličo: sociálne médiá, písanie článkov, živé rozhovory, testujem, čo ma najviac z toho bude baviť.

Ale reč musí byť o hokeji.

Áno. (smiech) S priateľom Jakubom Jakubíkom, ktorý hrá hokej za Žilinu, sme boli na jednom stretnutí, kde boli ľudia z tejto brandže a nikto sa už nechcel o hokeji rozprávať. Ja som sa však chcela ešte a ešte. (smiech)

 

Rozprávať sa o tomto športe dosýta môžete počas moderovania online prenosov z hokejového šampionátu na facebooku Nového Času.

Presne tak, aj keď som z toho bola najskôr nervózna. No veľmi sa teším, že som dostala takúto šancu.

Hlavný tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay.
Ramsay o nováčikoch: Je to pre nich veľká príležitosť Zobraziť článok

Prvý priamy prenos vám ako odborníkov do štúdia prihral otca a uja.

Veľmi som sa z toho tešila. Vedela som, že keď ich budem mať pri sebe, navzájom sa podržíme. Oni tých rozhovorov predsa len absolvovali trochu viac a upokojilo ma, že sa spolu porozprávame o tom, čo je nám blízke.

 

Spomenuli ste priateľa. Vás určite dal dokopy hokej...

Presne tak. Priateľov otec Juraj Jakubík bol spoluhráč môjho otca i uja a spolu získali titul v Trenčíne. Keď som sa narodila, prišiel ma do pôrodnice pozrieť zhodou okolností aj môj budúci priateľ a jeho mama mu vtedy vraj povedala: „Pozri, narodila sa ti nevesta.“ A my sme sa nejakých osemnásť rokov nato dali dokopy.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});