Preboha, kustódi repre viezli na MS tonový náklad: Čo všetko mali v dodávke?

Vyrazili skôr, aby mali hráči všetko tip-top pripravené! Reč je o kustódoch reprezentácie Marekovi Jenčíkovi (50) a Jurajovi Stopkovi ...

Vyrazili skôr, aby mali hráči všetko tip-top pripravené! Reč je o kustódoch reprezentácie Marekovi Jenčíkovi (50) a Jurajovi Stopkovi (38), ktorí sa starajú o komfort národného mužstva. Inak tomu nie je ani teraz, keďže do dejiska MS – moravskej Ostravy vyrazili o niekoľko hodín skôr, ako zverenci trénera Ramsayho.

Fotogaléria

Slovenskí hokejisti po utorňajšej generálke s USA (2:6) zaľahli do postele a až v stredu o 13-tej hodine nabrali smer Ostrava, ale pre kustódov sa po zápase so zámorským tímom práca neskončila.

„Hneď po zápase s USA sme takmer dve hodiny balili veci, ktoré potrebujeme mať v Ostrave a nakladali sme ich do dodávky. Potom sme si išli na pár hodín pospať a o pol piatej ráne sme vyrazili do Čiech. Museli sme tam byť skôr, ako hráči, aby mali po príchode našu kabínu už komplet pripravenú a nič im nechýbalo,“ povedal pre náš portál kustód Marek Jenčík.

Kustódovi Jenčíkovi trvá okolo 45 minút, kým pripraví pitný režim pre tím.
Kustód Marek Jenčík o pitnom režime hráčov na MS v Rige: Za zápas vypijú aj 50 litrov tekutín! Zobraziť článok

Jeho parťák Juraj Stopka prezradil, čo všetko v dodávke viezli. „Hokejky, masérske stoly a ďalšie potreby pre fyzioterapeutov, pitný režim, uteráky, pásky na hokejky a tiež občerstvenie. Celý náklad vážil okolo tony,“ vyjadril sa Juraj. Slovákov už v piatok čaká na turnaji prvý duel B-skupiny proti Nemecku a celý národ očakáva, že tím okolo kapitána Tomáša Tatara vstúpi do turnaja víťazne.

Títo páni sú neodmysliteľnou súčasťou reprezentácie na svetovom šampionáte v Rige
Reprezentácia, to nie sú iba hráči na ľade, ale aj ľudia spoza striedačky: Kto sa stará o pohodlie mužstva? Zobraziť článok

Čo viezli kustódi

- výstroj hráčov

- hokejky

- masérske stoly

- pásky

- uteráky

- fukáre na výstroj

- pitný režim

- výživové doplnky

a iné veci

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});