Ronaldo ukázal odvrátenú tvár: Trénera odstrčil po žiadosti o spoločné foto!

Hviezdny portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) ukázal svoju odvrátenú tvár! Po žiadosti o spoločnú fotografiu odstrčil jedného ...
  • Zdroj: reprofoto twitter @CristianoXtra

Hviezdny portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) ukázal svoju odvrátenú tvár! Po žiadosti o spoločnú fotografiu odstrčil jedného z trénerov súpera.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) vyvolal veľký rozruch nešportovým gestom po remíze Al-Nassr s Al-Khaleej 1:1. Po záverečnom hvizde sa Ronaldo ocitol v obklopení protihráčov, jednému z nich sa ušiel dres jedného z najlepších hráčov futbalovej histórie.

Následne však prišiel k Ronaldovi jeden z trénerov súpera, chytil ho za ruku a evidentne žiadal o spoločnú fotografiu. Podľa záberov vidieť, ako Ronaldo odmietol, no neodbytný tréner vytiahol telefón a chcel selfie. Na margo toho ho portugalský útočník odstrčil.

Lionel Messi zmluvu s francúzskym PSG podľa všetkého nepredĺži.
Prestup Lionela Messiho je na spadnutie: Zahrá si opäť v jednej lige s Cristianom Ronaldom? Zobraziť článok

Tento incident vyvolal v diskusiách na sociálnych sieťach búrlivú debatu fanúšikov. „Ronaldo mal plné právo odstrčiť tohto trénera. Zúfalstvo dospelého muža urobiť si selfie je úbohé. Ľudia by mali mať viac rešpektu," reagoval jeden z priaznivcov na twitteri. „Chápem, prečo je Ronaldo frustrovaný, ale nebolo potrebné do toho chlapa strkať," reagoval ďalší.

Ronaldo bol evidentne rozladený. V stretnutí mu neuznali gól, ktorý strelil z ofsajdu a jeho Al-Nassr už stráca v boji o titul na Al-Ittihad päť bodov, do konca sezóny zostávajú posledné štyri zápasy.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});