Šokujúce priznanie Martina Dúbravku: Fanúšikovia Newcastlu sa mi vyhrážali!

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Dúbravka priznal, že dostal „urážlivé“ správy od časti fanúšikov Newcastlu United ...
  • Zdroj: Getty Images

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Dúbravka priznal, že dostal „urážlivé“ správy od časti fanúšikov Newcastlu United po tom, ako v úvode aktuálnej sezóny 2022/2023 odišiel z tímu „strák“ na hosťovanie do konkurenčného Manchestru United.

FOTOGALÉRIA: Martin Dúbravka

Tvrdí, že niektoré správy boli veľmi nepríjemné, ale považuje to za súčasť futbalu.

„Niektoré boli veľmi tvrdé, veľmi urážlivé, voči mojej rodine aj voči mne. Premýšľal som, či si to zaslúžim, keď som bol v klube päť rokov a snažil som sa preň urobiť maximum. Ale taký je futbal,“ uviedol Dúbravka v rozhovore pre The Mirror, z ktorého prevzal pasáže web manchestereveningnews.co.uk.

Dúbravka, ktorý pôsobí v tíme Newcastlu United od januára 2018, si v Anglicku urobil veľmi dobré meno. Pred začiatkom tejto sezóny však dostal v Newcastli silnú konkurenciu, keď z Burnley prišiel anglický reprezentačný brankár Nick Pope, a tak zamieril na hosťovanie do ManUnited. V januári sa však funkcionári Newcastlu nečakane rozhodli stiahnuť 34-ročného rodáka zo Žiliny naspäť z hosťovania.

„Stráviť čas v Manchestri bola veľká výzva. Je to obrovský klub s veľkou fanúšikovskou základňou, ale toto je môj domov. Vždy som dával to najlepšie pre Newcastle, pre fanúšikov,“ poznamenal Dúbravka, ktorý za Manchester United odchytal dva zápasy.

Slovenský gólman prezradil, že v uplynulých rokoch chcel v Newcastli zostať aj napriek tomu, že mal možnosť prestúpiť inde. „Zostal som v zlých časoch, keď som mal šancu odísť z klubu a ísť za ďalšou výzvou. Posledných štyri a pol roka sme bojovali o záchranu. Ja som zostal v klube a myslel som si, že fanúšikovia to ocenia a možno pochopia moju novú situáciu,“ podotkol Dúbravka a dodal, že od priaznivcov Newcastlu United dostal aj pozitívne správy, keď sa vrátil z hosťovania v ManUnited.

Fanúšikovia Liverpoolu vypískali hymnu na počesť kráľa Karola III.
Spravili to znovu: Fanúšikovia Liverpoolu vypískali hymnu na počesť kráľa Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});