Chystá sa hviezda Arsenalu bojovať proti Rusku? Rázny odkaz svetu

Ak by dostal povolávací rozkaz, tak by šiel brániť krajinu! Ukrajinský futbalista Oleksandr Zinčenko je pripravený narukovať do armády ...

Ak by dostal povolávací rozkaz, tak by šiel brániť krajinu! Ukrajinský futbalista Oleksandr Zinčenko je pripravený narukovať do armády a ísť do vojny s Ruskom. Obranca Arsenalu to vyhlásil v rozhovore s BBC.

Fotogaléria

„Myslím, že odpoveď je úplne jasná: Išiel by som,“ povedal dvadsaťsedemročný Zinčenko.

Jeden zo zástupcov kapitána reprezentácie uviedol, že v armáde proti ruskej invázii bojuje niekoľko jeho spolužiakov zo školy.

„Nie je to príjemné pomyslenie. Nie je to tak dávno, čo sme sa spolu hrali alebo kopali na ihrisku a oni teraz musia brániť našu vlasť. Je mi z toho naozaj smutno, ale tak to jednoducho je. Nesmieme to vzdať,“ vyhlásil Zinčenko, ktorý teraz s Arsenalom bojuje o titul v Premier League.

Profesionálnu kariéru odštartoval v Rusku, ale s bývalými spoluhráčmi z Ufy v kontakte nie je. „Od začiatku invázie sa mi ich ozvalo len pár a ja to chápem, pretože oni za nič nemôžu. A nemôžem im povedať: Chlapi, bežte protestovať. Viem, že by ich za to mohli zavrieť,“ dodal.

Najväčšiu radosť by z toho určite mala Shakira!
Piqué je už minulosťou: Shakira randí s týmto krásavcom, jej blízki sú však zdesení! Zobraziť článok

Dominik Greif vychytal postup svojho tímu do 3. kola Španielskeho pohára.
Valjent a Greif siahali na vytúženú trofej: Mallorca prehrala v rozstrele Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});