Ikonu NBA vytočila otázka novinára: Odpoveďou ho vyškolil!

Basketbalisti Milwaukee ovládli základnú časť NBA, ale ich púť sa skončila hneď na úvod play-off. Hviezdna opora tímu Giannis Antetokounmpo ...
  • Zdroj: TASR/AP

Basketbalisti Milwaukee ovládli základnú časť NBA, ale ich púť sa skončila hneď na úvod play-off. Hviezdna opora tímu Giannis Antetokounmpo na tlačovke čelil otázke, ktorá v ňom vyvolala značné emócie.

Považujete sezónu Milwaukee po vypadnutí ako neúspech? Znela otázka jedného z novinárov. Ikonický Grék dal mimikou a gestikuláciou okamžite najavo svoju nespokojnosť s tým, čo práve počul. „Rovnakú otázku si mi položil už vlani, Eric,“ reagoval po chvíľke jeden z najlepších hráčov NBA.

„Dostávaš každý rok v práci povýšenie? Asi nie,“ začal sa s pokojným hlasom pýtať Antetokounmpo. Dopytujúci sa žurnalista si od neho vypočul zaujímavý monológ. „Takže každý rok, kedy pracuješ, je neúspech? Áno, alebo nie? Nie. Každý rok sa dopracuješ k nejakému cieľu,“ skúšal vysvetliť svoj postoj.

„Nie je to zlyhanie, sú to kroky k úspechu. Michael Jordan hral 15 rokov, vyhral šesťkrát ligu a zvyšných 9 rokov to bol neúspech?,“ pokračoval v krátkom školení vyše dvojmetrový basketbalista.

LeBron James túži po zisku piateho titulu.
Play-off zámorskej NBA sa poriadne vyostruje: Hviezdny hráč sa od bolesti zvíjal na palubovke Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});