Pri rozvode chcela polovicu, nakoniec možno nič nezíska: S týmto manželka obrancu PSG určite nerátala

Náročné obdobie v súkromí futbalistu francúzskeho veľkoklubu PSG Achrafa Hakimiho (24). Mladý obranca má na krku obvinenie zo znásilnenia ...
  • Zdroj: Northfoto

Náročné obdobie v súkromí futbalistu francúzskeho veľkoklubu PSG Achrafa Hakimiho (24). Mladý obranca má na krku obvinenie zo znásilnenia a navyše sa rozvádza s manželkou Hibou Aboukovou (36), ktorá od neho v konaní žiadala polovicu majetku. Od súdu však napokon dostala veľmi prekvapivú správu.

FOTOGALÉRIA: Achraf Hakimi

O 12 rokov staršia španielska herečka sa s hviezdnym futbalistom zoznámila už počas jeho pôsobenia v nemeckej Borussii Dortmund. Manželský pár tvorili od roku 2020 a spoločne vychovávajú dve deti.

Rozprávkový vzťah ale náhle stroskotal, keď sa Abouková dozvedela, že jej manžel je francúzskymi úradmi vyšetrovaný za údajné znásilnenie. Bez váhania tak podala žiadosť o rozvod.

Marocký futbalista Achraf Hakimi a Kylian Mbappé počas zápasu NBA.
Hviezda PSG čelí vážnym problémom: Prokurátor ju obvinil zo znásilnenia Zobraziť článok

​Počas rozvodového konania si Abouková myslela, že bude mať nárok na získanie polovice Hakimiho majetku, no podľa všetkého jej výpočty neboli správne.„Manželka futbalistu Achrafa Hakimiho podala návrh na rozvod a nárokovala si polovicu jeho majetku. Súd ju však informoval, že jej manžel nič nevlastní, pretože všetok jeho majetok je registrovaný na meno jeho matky," uvádza spravodajský portál News 24/7. 

Marocký obranca PSG tak síce mesačne zarobí 1 milión eur, ale veľká väčšina z týchto peňazí je zasielaná na účet jeho mamy Fatimy. To sa má týkať aj ďalšieho Hakimiho hnuteľného či nehnuteľného majetku.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});