Frustrovaný Ronaldo po nevydarenom zápase penil: Lietali rozčúlené gestá

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) neskrýval svoju frustráciu po tom, čo jeho tím Al-Nassr len remizoval na pôde súpera Al-Feiha ...
  • Zdroj: TASR/AP

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) neskrýval svoju frustráciu po tom, čo jeho tím Al-Nassr len remizoval na pôde súpera Al-Feiha a stratil tak dôležité body v boji o saudskoarabský titul.

Päťnásobného víťaza futbalovej Ligy Majstrov, ktorý si v posledných dvoch zápasoch za Al-Nassr pripísal tri presné zásahy, tentokrát držala na uzde nepriepustná súperova obrana.

Napriek vyššej kontrole lopty dokázali hostia na bránku vystreliť len trikrát a po bezgólovej remíze je tak ich strata na vedúci Al-Ittihad už trojbodová. Po skončení stretnutia prejavil veľkú frustráciu práve druhý najlepší strelec tímu Cristiano Ronaldo, ktorý vbehol do tunela a rozčúlenými gestami vyjadroval svoju nespokojnosť.

Ronaldo počas svojej kariéry pôsobil hneď pod niekoľkými z najväčších futbalových trénerov v histórii, vrátane Josého Mourinha, s ktorým by sa mohol čoskoro znova stretnúť. Portugalský kouč totiž údajne dostal ponuku zo Saudskej Arábie v hodnote 68,5 miliónov eur.

Prezident Realu Madrid Florentino Perez a Karim Benzema.
Privedie Real Madrid nečakanú posilu z Liverpoolu? Pérez dostal v minulosti dôležitú lekciu Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});