FIFA má prvú globálnu ambasádorku: Je ňou sexy modelka z Brazílie

Brazílska supermodelka Adriana Lima (41) sa stala prvou globálnou ambasádorkou Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) pre fanúšikov.
  • Zdroj: instagram/adrianalima

Brazílska supermodelka Adriana Lima (41) sa stala prvou globálnou ambasádorkou Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) pre fanúšikov.

FOTOGALÉRIA: Adriana Lima

V novej úlohe sa prvýkrát predstavila v pondelok večer v Paríži počas vyhlásenia najlepšieho futbalistu minulého roka v ankete The Best, kde odovzdala cenu fanúšikov. FIFA informovala o spolupráci s 41-ročnou hviezdou na svojom webe.

Csaba Horváth sa v reprezentácii stretol s Róbertom Vittekom.
Dunajská Streda na čele: Zaskočia druholigisti v pohári jej prenasledovateľov? Zobraziť článok

"Futbalom žije, preto môže byť skvelým spojencom medzi FIFA a fanúšikmi po celom svete," uviedol predseda FIFA Gianni Infantino. "Keď sa s Adrianou stretnete, okamžite pocítite jej vrelosť, láskavosť a to, akou vášňou pre ňu futbal žije," vyhlásil šéf svetového futbalu.

Lionel Messi sa stal Hráčom roka podľa FIFA.
Lionel Messi na tróne: Argentínčan sa stal Hráčom roka podľa FIFA Zobraziť článok

"Pochádzam zo skromných pomerov a som veľký futbalový fanúšik. Je to pre mňa veľká česť, že si ma FIFA vybrala ako prvého celosvetového veľvyslanca pre fanúšikov, ktorí sa tak budú môcť futbalu ešte viac priblížiť," uviedla slávna modelka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});