Slovan v problémoch? Tréner Weiss záhadne: V klube sa niečo deje...

Od spokojnosti mal poriadne ďaleko! Vladimír Weiss st. po remíze na pôde Zlatých Moraviec a páde Slovana z pozície lídra tabuľky načrtol, ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Od spokojnosti mal poriadne ďaleko! Vladimír Weiss st. po remíze na pôde Zlatých Moraviec a páde Slovana z pozície lídra tabuľky načrtol, že všetko nie je úplne podľa jeho predstáv.

FOTOGALÉRIA: Slovan v problémoch? Tréner Weiss: V klube sa niečo deje...

Celok z hlavného mesta republiky nevstúpil do jarnej časti futbalovej Fortuna ligy podľa predstáv, keď trikrát v rade remizoval. „Nie je to dielom náhody. V prvom rade je mojou robotou, aby som to upokojil a vyriešil k spokojnosti klubu,“ hovoril na pozápasovej tlačovej konferencii Vladimír Weiss starší.

Na hlavnom trénerovi „belasých“ bolo bádať značnú nespokojnosť, čo vo finále potvrdzovali jeho kritické slová. „Sú tu veci, o ktorých nechcem rozprávať. To si musím upratať vo vlastnej kabíne a v klube,“ prezradil bez toho, aby bližšie špecifikoval, o čo ide.

„V klube sa niečo deje, to si nechám pre seba. Musím to vyriešiť. Stokrát som povedal, že sa nikde nedržím, urobím maximum pre úspech a keď nie, vyskúša si to niekto iný,“ citoval šéfa lavičky úradujúceho majstra na sociálnej sieti Twitter televízny reportér Tomáš Kotlárik.

Pozíciu lídra tabuľky prebrali futbalisti Dunajskej Stredy. Slovan čaká náročný a nabitý program, keď v priebehu deviatich dní odohrá tri súťažné stretnutia – pohárové proti Šamorínu, ligové derby s Trnavou a neskôr úvodný duel play-off Európskej konferenčnej ligy na štadióne Bazileja.

ilustračné foto
Český futbal v slzách: Zomrel bývalý obranca Slavie Praha († 53) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});